icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Laszlo Balint: "Noi suntem principalul nostru adversar"

02 feb 2023

Laszlo Balint: "Noi suntem principalul nostru adversar"

UTA se va deplasa la Ploiești pentru meciul din etapa a 24-a Superligii cu Chindia Târgoviște, joc programat vineri, 3 februarie, de la ora 17:00 pe stadionul ”Ilie Oană”.

”O nouă etapă pentru noi, și chiar dacă este un moment foarte dificil pentru noi, o situație foarte complicată în clasament, mergem cu încredere. Totul ține de noi să întoarcem lucrurile în favoarea noastră, până la urmă am demonstrat inclusiv în meciurile trecute că în momentul în care suntem ceea ce trebuie, în care suntem focus pe lucrurile pe care trebuie să le punem în practică pe teren,  avem și reușite atât din punct de vedere individual, cât și colectiv. Noi suntem principalul nostru adversar.”, a declarat antrenorul Laszlo Balint la conferința de presă susținută miercuri la Arena Francisc Neuman.

„La meciul de vineri trebuie să arătăm altă față, altă energie, să avem mult mai multă foame și mai multă dorință să câștigăm acest meci, nu avem ce pierde, trebuie să dăm totul și să ne întoarcem cu trei puncte. Asta este important pentru noi, să legăm victorii și să creștem încrederea în noi. Am văzut gazonul de la Ploiești, e mai rău decât al nostru, dar ambele echipe joacă pe același teren. E foarte greu să joci frumos, să dezvolți atacuri, va fi un meci de luptă, va fi greu să jucăm. Noi încercăm întotdeuna să jucăm, dar vom vedea cum ne permite terenul”, a subliniat atacantul Virgiliu Postolachi.

UTA și Chindia au remizat în tur la Arad, 1-1, golul arădean fiind înscris de căpitanul Alexandru Benga. Meciul s-a jucat pe 3 septrembrie 2022 și a contat pentru etapa a 9-a a campionatului.

Sponsori