icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Laszlo Balint a semnat un contract cu UTA și pentru sezonul următor

16 mai 2021

Laszlo Balint a semnat un contract cu UTA și pentru sezonul următor

Antrenorul cu care UTA a revenit pe prima scenă după o lungă perioadă de absență, reușind și menținerea din punct de vedere matematic cu o etapă înainte de finalul stagiunii, continuă și în sezonul următor pe banca tehnică roș-albă.

”Sunt câteva principii care ne caracterizează activitatea, cărora le rămânem fideli. Acestea sunt: responsabilitate, răbdare, onorarea promisiunilor. Pe 23 decembrie 2020, împreună cu Bogdan Apostu și Laszlo Balint, am promis că UTA nu va retrograda. Mă bucur că am reușit să onorăm această promisiune. Mergem și pe principiul pașilor mărunți și al continuității. O construcție sănătoasă are nevoie de timp, nu se face de pe o zi pe alta. Ținând cont și de îndeplinirea obiectivului pentru acest sezon, îi oferim un tricou cu numărul 2022 antrenorului Laszlo Balint”, a precizat Alexandru Meszar, coordonatorul proiectului UTA.  

”Sunt fericit pentru că Gyuszi va rămâne aici. Chiar dacă au existat și alte oferte chiar din Liga 1 atât pe parcursul anului competițional cât și la finalul sezonului, a ales să rămână la UTA pentru a crește acest proiect și pentru a face acei pași mărunți de care amintea și domnul Meszar pentru a se consolida din toate punctele de vedere”, a spus Bogdan Apostu, impresarul tehnicianului utist.

”Pentru mine e o satisfacție destul de mare. Suntem la finalul unui sezon lung, greu, foarte dificil din multe puncte de vedere, plin de provocări. Munca noastră a fost corectă, cu lumini și umbre, mă bucur că anunțăm prelungirea. Au fost doi ani benefici pentru club, în primul rând, dar și pentru mine personal. Am cunoscut satisfacții, am căpătat experiență. Primul meu sezon din Liga I ca și antrenor principal a coincis cu primul sezon al UTA-ei în Liga I după o perioadă lungă de timp, ceea ce înseamnă că acest proiect urmează niște pași firesc. Mă bucur că creșterea mea profesională coincide din multe puncte de vedere cu dezvoltarea acestui club în acest moment către ceea ce ne dorim cu toții”, a punctat Laszlo Balint.  

Conferința de presă susținută astăzi de Alexandru Meszar, Bogdan Apostu și Laszlo Balint – în video-ul din deschidere.

Sponsori