icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Juan Bautista Cascini este noul mijlocaș al UTA-ei!

18 iun 2022

Juan Bautista Cascini este noul mijlocaș al UTA-ei!

Fotbalistul argentinian în vârstă de 25 de ani a semnat în această dimineață un contract cu echipa noastră și se va alătura lotului condus de Ilie Poenaru. 

Crescut la Estudiantes la Plata, Cascini a mai evoluat în Liga 1 la FC Botoșani și Academica Clinceni, în Cipru la Apoel Nicosia, iar ultima sa echipă este The Strongest din Bolivia. 

În palmares are un titlu de campion, câștigat cu Apoel. 

Pentru Academica Clinceni a marcat în sezonul anterior șapte goluri și a oferit o pasă decisivă în 19 apariții. 

"Ne bucurăm că am reușit acest transfer, un transfer foarte important pentru echipa noastră. Am reușit să aducem și să transferăm un jucător care este în plin campionat, în acest moment joacă în Copa Libertadores. A fost greu din toate punctele de vedere, ne-am luptat cu mai multe echipe, dar împreună cu domnul Meszar am reușit să facem acest transfer. Mă bucur că domnul Meszar m-a sprijit total în acest demers al meu și a făcut eforturi financiare pentru a-l aduce pe Cascini. Este un jucător pe care mi-l doream, un jucător cu care am mai lucrat, care se pliază pe toate zonele de la mijlocul terenului. În acest moment, în zona mediană, cred eu că aratăm foarte bine.", a declarat Ilie Poenaru, antrenorul nostru. 

Cascini este fiul lui Raul Cascini, fotbalist cu aproape 300 de meciuri pentru Independiente, Estudiantes la Plata și Boca Juniors, în prezent director sportiv al celor de la Boca Juniors. 

Bine ai venit, Cascini și cât mai multe realizări alături de noi! 

Sponsori