icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Ionuț Badea: “Una dintre deplasările cele mai grele”

17 mar 2022

Ionuț Badea: “Una dintre deplasările cele mai grele”

Mâine de la ora 17:30, UTA se va deplasa în Moldova pentru duelul cu FC Botoșani pentru primul derby din play-out. Cele două echipe ocupă primele două locuri după prima etapă din a doua parte de campionat, cu o diferență de trei puncte în favoarea echipei antrenate de Marius Croitoru. 

„Ne așteaptă una dintre deplasările cele mai grele. Întâlnim o echipă care a ratat obiectivul, deși i-a fost la îndemână să ia trei puncte în ultimele patru meciuri din sezonul regulat și să ajungă din nou în play-off. Este o echipă rănită în momentul de față, dar, totodată, o echipă cu calitate, o echipă care sub comanda lui Croitoru a reușit să facă lucruri excepționale. Este o rețetă de succes ceea ce s-a întâmplat la Botoșani de-a lungul ultimilor ani, cu toate că au pierdut mai mereu jucători de calitate. S-au bătut de la egal la egal cu toate echipele care au jucat pentru play-off, diferențele au fost foarte mici.", au fost cuvintele cuvintele antrenorului nostru, Ionuț Badea, înaintea meciului de mâine. 

Utiștii nu se pot baza pe Isac, Medimorec și Ongaro, toți accidentați. 

Partida va fi arbitrată de Ionuț Coza, ajutat la cele două tușe de George Neacșu și Bogdan Gheorghe, în vreme ce al 4-lea oficial va fi Robert Avram. 

Sponsori