icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Ionuț Badea: ”Sperăm să oferim suporterilor noștri victoria”

01 apr 2022

Ionuț Badea: ”Sperăm să oferim suporterilor noștri victoria”

Sâmbătă de la ora 12:00, UTA va evolua în cea de-a 3-a etapă a play-out-ului Ligii 1, contra Gaz Metan Mediaș. Alb-roșii continuă cursa pentru un loc între primele două clasate care i-ar asigura prezența la barajul pentru Cupele Europene, în vreme ce gruparea pregătită de Flavius Boroncoi este ultima clasată după două runde. 

”Ne așteaptă un meci contra unei echipe foarte tinere, care nu are nimic de pierdut, aflată într-o situație care nu mai are legătură cu campionatul pe care-l traversăm. Avem importanța celor trei puncte însă, care ne ține ancorați în ceea ce trebuie să consolidăm și să perfecționăm. Sperăm să oferim suporterilor noștri victoria și un spectacol de care să se bucure până la sfârșit.”, a declarat antrenorul echipei noastre, Ionuț Badea.

În sezonul precedent, UTA s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Mediaș în play-out, după o reușită a lui Liviu Antal.

Partida va fi arbitrată de Andrei Antonie, ajutat la cele două tușe de Claudiu Lucaciu și Ionuț Soponar, în vreme ce Florin Andrei va fi al 4-lea oficial. Andrei Ionița va fi observatorul de arbitrii, în vreme ce observator de joc a fost delegat Romulus Gabor.

Conferința de presă ingerală, în finalul acestui articol:

 

Sponsori