icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Ionuț Badea: “Să creștem în continuare”

10 mar 2022

Ionuț Badea: “Să creștem în continuare”

UTA deschide prima etapă a play-out-ului sezonului 2021-2022 în compania celor de la Academica Clinceni, vineri de la ora 17:30. 
Un avantaj moral e în dreptul roș-albilor, care i-au învins pe ilfoveni în urmă cu două săptămâni. A fost 2-0 la Arad, în returul sezonului regulat, dar Ionuț Badea indică o doză mai intensă pentru jocul de mâine: ”Fiecare dintre cele zece echipe din play-out are o șansă, fiecare meci e ca o finală de șase puncte. Sunt convins că echipa din Clinceni va veni cu o strategie bine pusă la punct. Pentru echipele care au puține puncte, campionatul începe acum. Noi suntem pe un drum stabil în momentul de față, ascendent în ceea ce privește consistența jocului și mă aștept să creștem în continuare”

David Miculescu (ajuns la 8 goluri stagionale) a deschis scorul în confruntarea amintită mai sus (Ubbink a marcat golul doi) și a mărturist că își dorește să marcheze și mâine, așa cum își propune, de altfel, în fiecare joc. ”Ne așteaptă un meci important, mai ales că deschidem etapa de play-out. Sperăm să începem cu dreptul”, a punctat cel mai bun marcator al UTA-ei în acest sezon.

Partida va fi arbitrată de Andrei Florin, ajutat la cele două tușe de Alexandru Vodă și Mihăiță Necula, în vreme ce al patrulea oficial va fi Bogdan Dumitrache. 

Sponsori