icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Informare 21.08.2022

21 aug 2022

Informare 21.08.2022

În urma informațiilor apărute astăzi în presa centrală, Idriz Batha, Desley Ubbink și Ilie Poenaru au dorit să lămurească câteva aspecte.

🎤 Traducere 🇷🇴:

#Batha: “A fost o surpriză neplacută, nu pot să accept așa ceva. Nu știu cine a scris articolul sau de ce ar avea motiv să o facă. Nu am nicio problemă cu antrenorul, nici el nu are cu mine, toată lumea știe asta. Suntem împreună și suntem concentrați de fiecare dată. Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră și să lăsăm acești jurnaliști să scrie ce vor, noi nu avem nicio problemă unul cu celălalt. Cum poate cineva să scrie că eu nu am jucat din cauză că am o problemă cu antrenorul când eu eram suspendat?

Nu este nicio problemă în vestiar, trebuie să rămânem uniți în continuare până la sfârșitul sezonului.”

#Ubbink: “Nu știu de unde au apărut astfel de cuvinte, dar eu nu am spus așa ceva și nici nu am fost nervos că nu am jucat. Știam de la începutul săptămânii și eram ok cu chestia asta, plus că reveneam după o mică accidentare. Nu înțeleg de ce vor să înceapă un scandal, dar eu nu am spus asta niciodată.

Cred că e mai ușor să se folosească de numele meu acuma pentru că eram în situația de a pleca și nu am jucat titular ultimele două meciuri. Nu sunt prost să vorbesc cu alți jucători să dinamitez vestiarul, eu doresc tot binele clubului și echipei chiar dacă nu sunt eu, îmi doresc ca echipa să câștige.

Nu cred ca este nicio tensiune în vestiar. Normal, tot timpul vor exista jucători nemulțumiți că nu joacă, dar așa e fotbalul. Puteți vedea că suntem în creștere. Cu Rapid meritam mai mult, dar nu este niciun fel de tensiune în vestiar.”

Sponsori