icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine În atenția SCU

27 mai 2023

În atenția SCU

Clubul UTA (re)informează SCU, faptul că prin contractul încheiat cu sponsorul tehnic Saller, clubul are obligația să folosească exclusiv această marcă la absolut toate echipele, indiferent de competiție, categorie sau vârstă.
Academia UTA nu are nevoie și nu poate folosi alte echipamente sportive, la nicio categorie de vârstă(!), indiferent de faptul că sunt oferite cadou sau sunt produse rezultate dintr-o activitate ilegală, realizată prin vânzarea de produse contrafăcute.

Academia UTA nu poate fi introdusă sub nicio formă în nicio ecuație de acest gen, indiferent de nivelul de frustrare sau dorința de manipulare care caracterizează cele câteva persoane care se află la conducerea SCU, aceleași persoane care, în data de 25 iulie 2022, au organizat transportul copiilor și al unora dintre părinții acestora, cu microbusele, la mitingul organizat împotriva propriului club.

Facem un ultim apel, să nu mai depășiți limita bunului simț, manipularea sub orice formă și în orice context a copiilor și tinerilor din academie este un demers inacceptabil.

Sponsori