icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Ilie Poenaru: “Vom merge la victorie”

09 sep 2022

Ilie Poenaru: “Vom merge la victorie”

Vineri de la ora 18:45, UTA se va deplasa în Moldova pentru meciul cu FC Botoșani, echipă cu linie de clasament aproape identică. Roș-albii sunt neînvinși în ultimele trei jocuri de campionat, cu două egaluri și un succes, în vreme ce elevii lui Mihai Teja au cedat etapa trecută cu Petrolul Ploiești, scor 1-2.

Ilie Poenaru a prefațat duelul din etapa cu numărul 10 la conferința de presă de miercuri: „Ne așteaptă un alt meci important în care întâlnim o echipă bună, mai ales că la meciurile de acasă se exprimă cu totul altfel față de meciurile din deplasare. Cei de la Botoșani sunt mult mai dezinvolți, să zicem așa, formează o echipă căreia îi place să joace, o echipă de posesie, de jucători de unu contra unu. Au și individualități, mă refer și la cei trei atacanți ai lor, dar și la ceilalți jucătorii pe care Teja îi folosește. Va fi un meci deschis, zic eu, pentru că și noi vom merge să jucăm, vom merge la victorie. Venim după un semieșec acasă, pe care nu ni-l doream, iar asta ne obligă și suntem datori față de noi, față de fanii noștri, de club, de toată lumea, să ne remontăm printr-o victorie la Botoșani”.

În cele trei întâlniri directe disputate pe prima scenă a fotbalului românesc între cele două de la Botoșani, bilanțul le este favorabil moldovenilor, cu două victorii, ambele în sezonul precedent, 2-1 și 1-0. UTA s-a impus ultima dată în sezonul 2020/2021, scor 3-2, goluri marcate de Vlad Morar, o dublă, și Erico da Silva. 

Duelul va fi arbitrat de Lucian Rusandu, ajutat la cele două tușe de Sebastian Gheorghe și Imre Bucsi, în vreme ce Horia Mladinovici va fi al patrulea oficial. Observator de arbitrii a fost delegat Sorin Boca, iar din partea LPF va fi prezent ca observator de joc Bogdan Buhuș.

Conferința intergrală în finalul acestui articol. 

 

Sponsori