icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Ilie Poenaru: “Un meci cu conotații aparte”

19 aug 2022

Ilie Poenaru: “Un meci cu conotații aparte”

Mâine de la ora 21:30 va avea loc unul dintre derby-urile istorice ale Superligii. UTA se va deplasa pe noul Giulești pentru duelul cu Rapid București, meci care va conta pentru etapa cu numărul șase a campinatului. 

Va fi întâlnirea a două foste campioane ale României, cu UTA având șase titluri, în vreme ce Rapidul are trei. 

“E un meci cu conotații aparte dată fiind rivalitatea, băieții știu foarte bine ce înseamnă un meci cu Rapid și ne dorim foarte mult să câștigăm. Inclusiv jucătorii noi au aflat, le-au transmis colegii lor, eu la rândul meu le-am prezentat imagini motivaționale. Suntem într-o creștere vizibilă din punct de vedere tehnic, tactic, ca atitudine și din perspectiva ultimului rezultat iar asta ne dă tot dreptul să mergem încrezători, să facem un meci frumos, într-o atmosferă frumoasă, la o oră de Champions League.”, au fost cuvintele antrenorului Ilie Poenaru înaintea acestui meci. 

Partida va fi arbitrată de Iulian Călin, ajutat la cele două tușe de Alexandru Cerei și Andrei Constantinescu, în vreme ce al patrulea oficial va fi Bogdan Dumitrache. Observator de arbitri a fost desemnat Nicolae Marodin, în vreme ce în camera VAR vor fi Iulian Dima și Stelian Slabu. 

Conferința integrală, în finalul acestui articol.

Sponsori