icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Ilie Poenaru: "Suntem pregătiţi"

15 iul 2022

Ilie Poenaru: "Suntem pregătiţi"

Prima etapă a Superligii pentru UTA va avea loc mâine. Roş-albii vor începe sezonul pe terenul unei alte foste campioane a României, FC Argeş, pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti.

Cu un nou antrenor pe bancă, în persoana lui Ilie Poenaru, UTA a schimbat şi o serie de jucători faţă de lotul care încheia stagiunea trecută campionatul. În lot pentru acest meci se vor afla Hoxhallari, Chindriş, Cascini, Stahl, Dobrescu, Maxim, Şteau şi Keseru, acesta din urmă fiind desemnat de vestiar şi căpitan pentru această stagiune.

Prezent la conferinţa de presă premergătoare meciului de mâine, Keseru a remarcat următoarele: „Ne aflăm înaintea primul meci de campionat, așteptat de toată lumea după o perioadă de pregătire care mi s-a părut interminabilă. Întâlnim un adversar care a avut o performanță surprinzătoare anul trecut, s-a calificat în ultimele momente în play-off și cu un antrenor care mi-a fost coleg și care este foarte bine pregătit. Dar, mergem încrezători și cu o dorință incredibilă de a demonstra că suntem pregătiți pentru acest sezon și pentru ambițiile pe care le are clubul”

„Suntem pregătiți, sper ca la ora jocului să arătăm foarte bine și să câștigăm toate cele trei puncte, pentru că asta este mentalitatea pe care vreau să o imprim jucătorilor, de a juca fiecare meci la victorie“, a declarat Ilie Poenaru.

Partida va fi arbitrată la centru de Marcel Bârsan, ajutat la cele două tuşe de Vasile Marinescu şi Adrian Vornicu, în vreme ce Andrei Moroiţă va fi al 4-lea oficial. Bogdan Dumitrache şi Sebastian Gheorghe vor fi responsabilii din camera VAR, în vreme ce observator de arbitrii va fi Alexandru Deaconu. Observator de joc a fost desemnat Marian Bucurescu.

Conferinţa de presă premergătoare meciului se află în finalul acestui articol.

 

 

Sponsori