icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Ilie Poenaru: ”Facem orice să câștigăm!”

26 aug 2022

Ilie Poenaru: ”Facem orice să câștigăm!”

E așteptat spectacol în această seară pe Arena ”Francisc Neuman”, când Bătrâna Doamnă primește vizita trupei lui Marius Croitoru. Cei din Bănie au arătat fotbal ofensiv indiferent că au jucat acasă sau în deplasare, în timp ce atmosfera de la Arad a devenit marcă înregistrată în ceea ce privește suportul publicului pentru băieții lui Ilie Poenaru. În creștere din punct de vedere al jocului, roș-albii își doresc să le ofere suporterilor o nouă victorie.

”Nu mai există meciuri ușoare. Jucăm împotriva unei echipe omogene, cu un joc bun, care și-a păstrat lotul din campionatul trecut, cu un antrenor ofensiv pe care-l cunosc foarte bine, tot timpul au fost meciuri frumoase între noi doi. Chiar dacă am pierdut la Rapid, am făcut un meci foarte bun, avem încredere și entuziasm, pentru că am arătat bine. Creștem de la etapă la etapă. Acum trebuie să ne luăm punctele, sunt importante, trebuie să facem orice să câștigăm acest meci!”, a subliniat Poenaru.

E egalitate perfectă până acum între UTA și U Craiova 1948. Cele două echipe s-au întâlnit de trei ori sezonul trecut, fiecare și-a trecut în cont câte o victorie, iar un joc s-a încheiat la egalitate.

Pe 17 octombrie 2021, în turul sezonului regulat, UTA s-a impus la Arad prin golul semnat de brazilianul Roger în minutul 14. În retur, la Craiova, a fost 1-1, oltenii au deschis scorul prin Compagno (56), arădenii reușind egalarea în primul minut al prelungirilor, canadianul Ongaro a fost eroul meciului jucat pe 18 februarie 2022.

Craiova și-a luat revanșa în play-out, pe 1 mai 2022. A fost 1-0 atunci, după un gol marcat de Kovacic în minutul 50 după o eroare a arbitrului Costreie. Acesta le făcuse cadou gazdelor lovitura liberă din care s-a marcat, deși portarul arădean Balauru fusese cel faultat...

Să fie 26 august 2022 ziua în care Bătrâna Doamnă preia conducerea în acest duel frumos!

Centralul partidei va fi Cătălin Popa, ajutat la cele două tușe de Florin Neacșu și Romică Bîrdeș, în vreme ce arbitru de rezervă va fi Szabolcs Kovacs. În camera VAR vor fi Florin Andrei și Alexandru Vodă, iar observatorii vor fi Zoltan Szekely, de arbitrii, și Marian Ivan, din partea LPF. 

Sponsori