icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Ilie Poenaru: "Atenți și concentrați"

16 sep 2022

Ilie Poenaru: "Atenți și concentrați"

Neînvinsă de aproape o lună, UTA se întoarce pe Arena Francisc Neuman pentru întâlnirea cu sibienii lui Marius Măldărășanu. Cei de pe malul Cibinului sunt autorii unui parcurs remarcabil, dar Bătrâna Doamnă vrea să dea valoare și mai mare victoriei de la Botoșani.

”Un meci important din toate punctele de vedere. Jucăm împotriva singurei echipe neînvinse până acum, trebuie să fim foarte atenți și concentrați. Ne dorim foarte mult să continuăm jocul bun de la Botoșani și să legăm două victorii la rând!”, a subliniat antrenorul Ilie Poenaru.

Meciul va fi arbitrat de Sebastian Colțescu, ajutat la cele două tușe de Adrian Popescu și Alexandru Vodă, în vreme ce al patrulea oficial va fi Andrei Florin. Cei doi arbitrii din camera VAR vor fi Sorin Costreie și Alexandru Cerei, în vreme ce Zoltan Szekely va fi observator de arbitrii. Din partea Ligii Profesioniste de Fotbal, observator de joc va fi Dan Potocianu.

UTA-Hermannstadt din cadrul etapei cu numărul 11 a Superligii se va juca pe Arena Francisc Neuman sâmbătă, ora 16:45.

Va urma apoi o pauză de două săptămâni după această etapă, pauză produsă de meciurile naționalei României cu Finlanda și Bosnia-Herțegovina, din cadrul Ligii Națiunilor. Runda a XII-a, programată în jurul datei de 1 octombrie.

 

 

Sponsori