icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Hyperclinica Medlife Genesys devine partenerul UTA-ei

10 mar 2021

Hyperclinica Medlife Genesys devine partenerul UTA-ei

Suntem încântați să anunțăm că, începând cu luna martie 2021, avem un nou partener: Hyperclinica MedLife Genesys! Aici vor merge jucătorii noștri pentru consultații medicale, analize de sânge sau investigații imagistice și radiologice. E un parteneriat de care aveam nevoie ca să fim siguri că jucătorii sunt pe mâini bune, indiferent de ce se întâmplă pe teren - de la întinderi musculare la accidentări grave.

”Și pentru noi, cei din echipa MedLife Genesys, cuvântul fotbal înseamnă #DoarUTA. Asocierea Hyperclinicii MedLife Genesys cu fotbalul arădean înseamnă pentru noi o mare responsabilitate față de jucători și arădeni deopotriva. Suntem mândri de evoluția echipei, suntem alături de ei meci de meci și știm că, pas cu pas, UTA va redeveni una din principalele echipe din Liga 1”, a punctat Daniela Faur, director de marketing al Hyperclinicii MedLife Genesys.

Hyperclinica MedLife Genesys este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale din zona de vest a țării, un centru de excelență al medicinei private arădene. Dispune de tehnologie modernă de diagnostic, iar echipa medicală este formata din medici de renume, care lucrează în condiții ce se ridică la standarde occidentale.

Împreună suntem puternici!

Sponsori