icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Filip Dangubic este cea mai nouă achiziție a UTA-ei!

13 iul 2021

Filip Dangubic este cea mai nouă achiziție a UTA-ei!

Filip Dangubic este noul atacant al echipei noastre. Croatul în vârstă de 26 de ani a semnat astăzi un contract cu UTA și va purta tricoul cu numărul 9. 

Născut la Rijeka, Dangubic a început fotbalul la echipa din orașul său pentru care a evoluat până în 2018. Au urmat apoi Pomorac, Krka, Krsko, Celje, Spartak Trnava, Senica, Chindia Târgoviște și, din nou, Celje. A evoluat pentru toate reprezentativele de juniorii ale țării sale, inclusiv selecționata U21. 

”Filip Dangubic este un atacant croat care a fost golgheterul celor de la Celje în sezonul recent încheiat, cu 10 reușit. A evoluat atât în Liga Campionilor, unde a și marcat în sezonul precedent, dar și în Europa League. A venit din postura liber de contract și a semnat pentru următorii doi ani.”, a fost scurta descriere pe care Bogdan Apostu, intermediarul acestei mutări, i-a făcut-o noului atacant al echipei noastre. 

”Sunt fericit să fac parte din acest proiect, sunt bucuros că am venit aici, la unul dintre cele mai mari cluburi ale României, cu multă istorie. Știu că a câștigat 6 titluri și două Cupe ale României și abia aștept să debutez și să ajut această echipă. Voi da 100% atât la antrenamente, cât și la meciurile oficiale și sper să ne îndeplinim obiectivul.”, au fost primele cuvinte ale lui Dangubic după semnarea contractului. 

”Sunt convins are calitățile necesare să ajute echipa în ceea ce ne propunem cel puțin pe aceste detaliu al eficienței în atac. Este un jucător care poate îndeplini și acel rol de număr 9 dar are și mobilitatea necesară pentru a intra în combinații. Este un jucător care poate contribui foarte mult la ceea ce înseamnă dezvoltarea atacului pozițional, iar ceea ce îmi doresc eu este să fie eficient, pentru că până la urma este sarcina unui atacant.”, a concluzionat Laszlo Balint, antrenorul echipei.

Dangubic va fi prezent în această seară la evenimentul de pe Arena ”Francisc Neuman”, alături de tot staff-ul arădean și colegii săi din cadrul lotului. Meciul de prezentare împotriva celor de la Ripensia Timișoara va începe de la ora 19:00. 

Sponsori