icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Eşec în primul meci de verificare

09 ian 2022

Eşec în primul meci de verificare

Primul meci de verificare din cadrul cantonamentului de iarnă din Antalya s-a jucat în această dimineaţă. Cu începere de la ora 11:00, ora locala, UTA a întâlnit locul 7 din campionatul Belgiei, RSC Charleroi. Gruparea belgiană s-a impus cu scorul de 4-1, goluri marcate de Benga(autogol), Bayo(penalty), Wasinski şi Gholizadeh, respectiv Vorobjovas. 21 de jucători a folosit Laszlo Balint, care a început cu formula: Iacob - Baravykas, Benga, Dima, Shlyakov - Batha, Passaglia - Roger jr., Ubbink, Miculescu - Laukzemis. În repriza secundă, au mai evoluat: Balauru, Pătlăgică, Erico, Medimorec, Mar, Isac, Vorobjovas, Mercioiu, Dangubic şi Vermeşan.

La finalul meciului, Laszlo Balint a declarat următoarele: „Singurul lucru pozitiv din acest meci cred că poate fi considerat efortul pe care l-au făcut jucătorii, împotriva unei echipe care ne-a făcut să alergăm, o echipă agresivă, puternică. În rest, nu prea a funcționat nimic. Din punct de vedere tactic, cel puțin pe defensivă, am avut foarte mari probleme, iar lipsa de responsabilitate individuală ne-a costat scump. Practic, niște greșeli individuale foarte mari la golurile adversarului a făcut ca scorul să fie cel înregistrat după 90 de minute. Suntem departe de nivelul fotbalului din Belgia, e nevoie de mult mai multă responsabilitate, de mult mai multă dinamică și de un joc rapid împotriva unor astfel de echipe. Am suferit, din păcate, și la duelurile unu contra unu. Se vede că Charleroi e o echipă cu talie, o echipă cu jucători foarte puternici. Sunt foarte multe concluzii de tras după acest meci și, din păcate, prea puține favorabile nouă”.

Urmează o nouă perioadă de antrenamente, până pe 12 ianuarie, când este programat următorul joc test. Viitorul adversar urmează să fie confirmat în zilele următoare

Ultimul adversar înainte plecării către România va fi formaţia FC Aarau, locul secund din liga a doua elveţiană. 

Ca şi partida de astăzi, următoarele două jocuri din Antalya vor fi transmise în direct, pe instat.tv.

Sponsori