icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Duel cu campiona en-titre, CFR Cluj

07 feb 2022

Duel cu campiona en-titre, CFR Cluj

 Marți de la ora 17:30, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca, UTA va evolua pe terenul campioanei en-titre din Liga 1, CFR Cluj.
„Întâlnim o echipă rănită dar asta pentru noi contează mai puțin, eventual doar ca o situație mentală pe care am putea-o folosi în avantajul nostru. E un meci din care avem doar de câștigat. Starea de spirit e de concentrare, îmi place să antrenez echipe care nu se lasă afectate de evenimentele trecute, fie ele pozitive sau negative. În fotbal nu există decât prezentul iar continuitatea nu e un obiectiv ci rodul a ceea ce faci. Trebuie să acționăm. Nu vreau să tragem de timp ci să jucăm și să punem probleme adversarilor.“, a fost descrierea pe care antrenorul nostru, Ionuț Badea, le-a făcut-o viitorilor adversari. Pentru acest meci, antrenorul nostru nu se poate baza pe Ubbink, suspendat, și Cardoso, accidentat. 
Partida va fi condusă la centru de Sorin Costreie din Buftea, ajutat la cele două tușe de Daniel Mitruți din Craiova și Imre-Laszlo Bucsi din Sfântu Gheorghe. Arbitru de rezervă este Viorel Flueran din Craiova. Observator pentru arbitri a fost desemnat Marcel Savaniu din Satu Mare iar observator de joc va fi Cătălin Popa din Vaslui. 
 

 

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole

Sponsori