icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Diva Sol, noul partener al nostru!

21 ian 2022

Diva Sol, noul partener al nostru!

Clubul nostru le urează bun venit noilor noştri parteneri, Diva Sol! 

Compania a fost înfiinţată în anul 1999, de către Laza Ovidiu Petru şi activează în domeniul agriculturii. Vânzarea cu ridicată a produselor chimice(îngrăşăminte, pesticide, instecticide, etc.), seminţe de cereale, floarea-soarelui sau soia sunt principalul obiect de activitate ale Diva Sol, care îşi desfăşoară activitatea în judeţele Arad, Timiş şi Bihor. 

În anul 2020, noul sponsor al echipei noastre a avut o cifră de afaceri de 50 de milioane de euro şi un efectiv de personal cu 26 de angajaţi. 

Se diferenţiază de alţi concurenţi prin suportul tehnic pe care îl oferă clienţilor pentru a dezvolta culturi agricole productive. 

"Ne bucurăm că avem o nouă prezentare de un nou sponsor al echipei, care s-a hotărât ca din această iarnă să ni se alăture pentru restul sezonului, şi, să sperăm, şi de acum înainte foarte mult timp. Le urăm bun venit în familia UTA. Vor fi un sponsor de tricou.", au fost cuvintele managerului general al echipei, Attila Brosovszki.

Prezentarea integrală, cât şi conferinţa de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan Mediaş, în finalul acestui articol. 

 

Sponsori