icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Cupa României /  UTA U19 merge mai departe, juniorii U17 au pierdut la Oradea

24 nov 2021

Cupa României / UTA U19 merge mai departe, juniorii U17 au pierdut la Oradea

Juniorii mari ai Academiei UTA s-au calificat în următoarea fază a Cupei României U19 după o victorie clară la Oradea, împotriva celor de la LPS Bihorul.

Elevii antrenați de Dinu Donca, Adi Ungur și Mihai Petcuț au controlat meciul de la un capăt la altul și la pauză conduceau cu 2-0. Bulza a fost cel care a deschis scorul cu un șut la colțul lung. Sarkozi a scos un penalty pe care Ekmekci l-a transformat cu succes. Borcea a mărit avansul la 3-0, după ce a primit o minge bună la 35 metri de poarta adversă, a plecat singur și a trimis mingea în poartă cu un șut imparabil de la marginea careului mare. Ultimul gol al partidei a purtat semnătura lui Mihai care a stabilit scorul final, 4-0.

UTA U19: Blaga – Bortiș, Opriș, Roșu, Codrea, Sarkozi, Mihai, Borcea, Botoroagă, Bulza, Ekmekci.

Au mai jucat: Bota, Bercea, Bădău, Blaga, Rigo.

 

În Cupa României U17, trupa lui Bogdan Oneț a pierdut pe final în fața celor de la LPS Bihorul Oradea. Arădenii au deschis scorul în minutul 15 prin Pașcalău. În a doua repriză gazdele au întors scorul și au reușit să se califice în următoarea fază a competiției.

UTA a început meciul cu Malița – Ronai, Novac, Funkenhauzer, Manoilă, Caia, Călin, Vermeșan, Covaci, Pașcalău, Iurasciuc.

 

Sponsori