icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Cu privire la Hotărârea Comisiei de Disciplină din 27.03.2024: ”Mulțumim, SCU!”

27 mar 2024

Cu privire la Hotărârea Comisiei de Disciplină din 27.03.2024: ”Mulțumim, SCU!”

În urma incidentelor petrecute la meciul Dinamo București – UTA Arad, din data de 08.03.2024, clubul nostru a fost sancționat cu o penalitate sportivă de 100 000 lei și cu programarea a patru jocuri pe teren propriu fără spectatori, amendă record în istoria modernă a clubului. 

Până în prezent, SCU a atacat autoritățile locale, persoane din conducerea orașului, conducerea clubului UTA, jucători, antrenori și alte persoane, dar nu s-a oprit la a împrăștia ură și dezbinare...

SCU și-a făcut magazin propriu, cu produse contrafăcute, ca să diminueze veniturile clubului. 

Toate acestea au fost tolerate oarecum, dar a devenit de neacceptat, această ultimă acțiune prin care ”frații” de la CSA Steaua au fost chemați la luptă, punându-li-se la dispoziție biletele gratuit(!), anticipându-se astfel, incidentele inevitabile dintre cele două grupări. 

S-a creat astfel, cadrul "execuției" efective a abonaților clubului și a suporterilor care veneau la meciuri, dar și un impact negativ imens, asupra echipei. 

Clubul a câștigat dreptul de a disputa mai multe meciuri acasă, în play-out-ul Superligii 2023-2024, însă vom fi cea mai dezavantajată echipă, rămânând cu un singur meci desfășurat în fața propriilor suporteri în această fază a competiției. 

Cu sprijinul autorităților, vom lua toate măsurile pentru ca acest grup format din câteva persoane, din cauza cărora suferă acum un oraș întreg, să nu mai aibă acces pe stadion.  

Ne cerem scuze, și în numele lor, de la toți utiștii adevărați. 

Vă mai informăm că vom ataca prin recurs Hotărârea Comisiei de Disciplină. 

Hai UTA!

Sponsori