icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Claudiu Keseru se alătură UTA-ei!

31 mai 2022

Claudiu Keseru se alătură UTA-ei!

Claudiu Keseru va fi noul fotbalist al UTA-ei. Atacantul în vârstă de 35 de ani va semna un contract valabil pe două sezoane cu opţiune de prelungire pe încă unul. 

Prezentare i-a fost făcută de Alexandru Meszar, cel care a declarat următoarele: "E o deosebită bucurie şi plăcere din partea mea să prezint jucătorul cu cel mai bun CV din istoria clubului de 77 de ani. Jucător cu peste 600 de meciuri la cel mai înalt nivel, cu peste 270 de goluri marcate, între care şi 13 la Naţionala României, de opt ori campion, de trei ori golgheterul sezonului, dar şi meciuri şi reuşite în Champions League şi Europa League." 

Cuvântul l-a luat apoi noul atacant al formaţiei noastre, care a spus următoarele: "Ma bucur să fiu astăzi aici, este primul moment de relaxare după aproape şase luni şi mă bucur că într-un final am reuşit să-mi decid viitorul şi mă bucur că astăzi suntem reuniţi aici. Mă alătur unui proiect extrem de interesant al unui club de tradiţie, un oraş care este însetat de performanţă, am văzut această echipă de la începutul anilor 2000 când am început la FC Bihor. În plus, este practic regiunea mea unde cunosc mentalitatea, cunosc oamenii şi vreau să vă asigur că indiferent ce se va întampla pe teren eu voi da tot ce am!"

Născut pe 02.12.1986, Keseru a început fotbalul la Bihor Oradea, apoi a făcut pasul în Franţa, la Nantes. A mai trecut în carieră pe la  FC Libourne-Saint-Seurin, Tours, Angers şi Bastia(toate din Franţa), Steaua Bucureşti, Al-Gharafa, Ludogoreţ şi FCSB. Pentru selecţionata României a evoluat în 47 de meciuri şi a marcat 13 goluri. 

Bine ai venit, Claudiu! La cât mai multe goluri şi prezenţe alături de noi!

Sponsori