icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Bun venit, Willie Barbosa!

23 dec. 2022

Bun venit, Willie Barbosa!

Willie Hortencio Barbosa este noul jucător al UTA-ei. Acesta a semnat un contract valabil cu echipa noastră pe o perioadă de un an și jumătate și se va prezenta la Arad pentru reunirea lotului programată pe 2 ianuarie.

În vârstă de 29 de ani, Willie Barbosa s-a născut în Caravales, Brazilia, pe data de 15 mai 1993. Acesta poate evolua în ambele benzi ale liniei de mijloc, dar și atacant. Noul nostru transfer vine de la Club Jorge Wilstermann, din Bolivia, unde a evoluat în 17 partide, dintre care 14 ca titular, și a marcat 4 goluri.

Mare parte a carierei și-a petrecut-o în țara natală la echipe precum EC Vitoria, Vasco da Gama, AC Goianiense sau Ceara, dar a avut și experiențe europene. În sezonul 2016/2017 a îmbracăt tricoul echipei FC Botoșani, apoi a urmat o experiență în Grecia, la Apollon Symyrnis, în Elveția la Servette FC și Kiryat Shmona, în Israel.  A mai evoluat în campionatul Boliviei și pentru The Strongest.

”Mă bucur tare mult că am reușit să îl semnăn pe Willie, un jucător cu calități ofensive deosebite care sunt sigur că ne va ajuta în tot ceea ce ne propunem în primăvară, pentru că vom avea multe dueluri echilibrate și avem nevoie de astfel de jucători, care să vină cu un plus pe partea ofensivă. Nu a fost deloc ușor să-l semnăm, sunt două trei săptămâni de când negociem, pentru că a avut oferte mult mai bune decât a noastră, dar mă bucur că am reușit să îl convingem să ni se alăture.”, a fost reacția lui Laszlo Balint imediat după ce jucătorul brazilian a semnat contractul.

Îi urăm bun venit și la cât mai multe realizări în tricoul roș-alb!

Sponsori