icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Bun venit, Stefan Milosevic!

03 ian 2023

Bun venit, Stefan Milosevic!

Stefan Milosevic a semnat cu UTA. Atacantul muntenegrean în vârstă de 26 de ani a fost prezentat într-o conferință de presă susținută la Arena Francisc Neuman și va face deplasarea în Turcia acolo unde roș-albii se vor cantona până pe 14 ianuarie. 

Milosevic s-a născut pe 23 iunie 1996 la Niksic, iar primul contract de profesioniști l-a semnat cu Buducnost Podgorica. A mai trecut în carieră pe la Rudar Pljevlja, FK Lovcen, Kom Podgorica și Iskra în țara natală, Waasl-Beveren în Belgia, Riga în Letonia și Kiryat Shmona în Israel. La Arad a ajuns de la Buducnost pentru care a evoluat în acest sezon în 16 partide, a marcat 5 goluri și a oferit 3 pase decisive. Tot în acest sezon, alături de formația muntenegreană. Milosevic a jucat în 4 meciuri în preliminariile UEFA Conference League.

Pentru naționala țării sale, noul atacant al UTA-ei a evoluat pentru toate grupele de juniori și tineret. A debutat în reprezentativa de seniori pe 2 iunie 2021 în meciul cu Bosnia și Herzegovina, iar 3 zile mai târziu a evoluat o repriză și împotriva Israelului. 

În palmares are un titlu de campion în 2020 cu Riga, dar și o Cupă a Muntenegrului cu Rudar Pljevlja, în 2016. 

"Am vorbit cu Vukcevic în urmă cu două zile, este prietenul meu din Muntenegru, am evoluat împreună și pentru echipa națională, îl cunoșteam de dinainte să ajung aici. Am vorbit cu el despre club, despre oraș, despre toate aspectele. Mi-a spus că UTA este unul dintre cele mai mari cluburi din România, care a câștigat șase titluri și două cupe. Mi-a mai spus și că toți oamenii din Arad sunt înnebuniți după fotbal, sunt fanatici, așa că sunt foarte fericit că am ajuns aici.”, au fost primele cuvinte ale lui Milosevic după semnarea contractului. 

 

Conferința de prezentare integrală poate fi urmărită mai jos: 

 

 

Sponsori