icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Balint: "Decişi să facem totul pentru trei puncte"

16 oct 2021

Balint: "Decişi să facem totul pentru trei puncte"

Duminică, de la ora 17:30, UTA va primi vizita formaţiei FC U Craiova 1948. Arădenii sunt în căutarea primei victorii după o lună de pauză, în vreme ce oltenii nu au mai învins de şapte etape. Adversara din acest weekend vin şi o cu o schimare la nivelul băncii tehnice, acolo unde Flavius Stoican l-a înlocuit pe Adrian Mutu. 

"Întâlnim un adversar care, în opinia mea, ar fi meritat mult mai multe puncte decât arată clasamentul în acest moment. Cu siguranţă vom avea un meci dificil, dar suntem foarte decişi să facem tot ce stă în puterile noastre ca să obţinem trei puncte. Avem tot lotul valid, avem şi doi jucători care s-au alăturat lotului în această perioadă. toţi suntem foarte montaţi şi hotărâţi să practicăm un joc care să permită să sperăm la victorie", au fost cuvintele antrenorului Laszlo Balint înaintea acestui meci. 

Cele două echipe sunt separate în clasament de opt puncte, cu UTA pe locul 8, iar FC U Craiova 1948 pe poziţia a 13-a. 

Jocul din etapa a 12-a va fi condus la centru de Cătălin Popa, ajutat la cele două tuşe de Bogdan Gheorghe şi Marius Marica, în vreme ce Florin Andrei va fi al 4-lea oficial.  

Sponsori