icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Badea: “Sâmbătă sper într-o victorie!”

04 feb 2022

Badea: “Sâmbătă sper într-o victorie!”

Sâmbătă de la ora 13:30, UTA primește vizita Sepsi Sfântu Gheorghe. Cele două echipe sunt vecine de clasament, cu echipa noastră pe locul 10, cu 28 de puncte, iar Sepsi pe 9, cu 31. 

„Ne așteaptă un meci extrem de greu, cu o echipă aflată într-un moment foarte bun. Au un vot de încredere pentru jocul prestat la meciul cu Craiova, sunt interesanți și pe fază ofensivă, unde există creativitate. Noi ne-am pregătit și în specificitatea acestui joc, nu doar ca linii generale. Am introdus anumite elemente în angrenajul pentru sâmbătă și sper într-o victorie, mă gândesc la acest lucru. E o nevoie, nu doar un obiectiv. Tot ce am transmis în această perioadă a fost legat strict de această încredere, de acceptare a ceea ce suntem, ca să putem să mergem mai departe“, a subliniat noul antrenor principal al UTA-ei.

Va fi debutul lui Ionuț Badea pe banca echipei noastre, după numirea sa ca antrenor principal de la începutul săptămânii. 

Partida va fi arbitrată de Horațiu Feșnic, ajutat la cele două tușe de Mircea Orblueț și Valentin Avram, în vreme ce arbitru de rezervă va fi Iulian Dima. 

 

 

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole

Sponsori