icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Argint pentru UTA 2009 la Cupa de Vară

07 iun 2021

Argint pentru UTA 2009 la Cupa de Vară

Puștii lui Alex Nistor și Bogdan Burlă s-au întors acasă cu medaliile de argint după ediția a treia a turneului organizat în localitatea timișană Ghiroda.

UTA 2009 a avut traseu excelent în grupă: 1-0 cu Kinder Tg. Mureș (gol Sherzad), 4-1 cu LPS Banatul (Sherzad 2, Orodan, Bodonea) și 2-0 cu Roma București (Sherzad, Cioară). În semifinale, roș-albii au trecut de Viitorul Arad cu 4-3 după lovituri de departajare (0-0 a fost la finalul timpului regulamentar, de la 11 metri au marcat Dehelean, Pelău, Drăgușin și Zachar).

În ultimul act, arădenii au fost învinși de Atletico tot în urma departajării, scor 3-0 pentru galben-negri, după ce în timpul alocat meciului a fost 0-0.

”Turneul de la Ghiroda a crescut de la an la an, echipele sunt foarte bune și preocupate de joc. Felicit întreaga echipă, care a depus un efort fantastic la doar câteva zile distanță de turneul reușit de la București. Portarul turneului a fost desemnat Alexandru Rametea, un copil foarte serios și talentat, îi mulțumim domnului Dan Țapoș pentru munca depusă cu portarii”, a punctat Alexandru Nistor.

Efectivul arădean de la turneu: Alexandru Rametea, Mihai Micu, Ianis Drăgușin, Matei Brad, Luca Dehelean, Vlad Rametea, Denis Pop, Răzvan Cioară, Denis Ile, Roland Sabău, Lucas Zachar, Elias Pelău, Ayan Sherzad, Petru Orodan, Albert Tomoioagă, Darius Bodonea, Denis Jimenez, Luca Stoica, Maximus Crăciun.

Sponsori