icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Alexandru Benga: "De-abia aștept să jucăm în fața propriilor suporteri"

24 iul 2022

Alexandru Benga: "De-abia aștept să jucăm în fața propriilor suporteri"

Pentru a doua etapă la rând, UTA va juca împotriva unei foste campione a României. Dacă UTA are în vitrină şase titluri castigate, adversara de mâine a adunat patru.

În ultimele două dueluri directe de la Arad dintre cele două echipe, UTA a reuşit un egal şi o victorie, ambele în Liga Secundă. Ultima dată pe prima scenă a fotbalului românesc, UTA şi Petrolul Ploieşti s-au întâlnit în runda inaugurală a sezonului 1994/1995, scor 4-1 pentru prahoveni, cu golul arădean semnat de Coraş.  

Un meci împotriva unei echipe de tradiţie, unei echipe care a reuşit în sfârşit să revină în Liga 1. O echipă Petrolul care vine după un meci bun împotriva unei echipe de play-off, Voluntari. Vom avea un meci greu, de fapt nu ştiu dacă vom mai avea în acest campionat un meci uşor, pentru că din punctul meu de vedere toate meciurile vor fi foarte grele, indiferent cu cine jucăm. O echipă bună, bine organizată, care are entuziasm, care a luat acum contact cu prima liga şi am observat în meciul cu Volutari multe lucruri bune. Au reuşit să îmbine tinereţea cu experienţa, au adus nişte jucători buni, cu ştate vechi in Liga 1.”, a prefaţat Ilie Poenaru duelul de mâine cu Petrolul Ploieşti.

„Pentru mine personal va fi un meci ca oricare altul. Sincer, de-abia aștept să jucăm în fața propriilor suporteri, pentru că au trecut câteva luni de când nu am mai jucat acasă. Așteptăm cu încredere și cu nerăbdare ziua de luni, în care vrem să ne luăm o revanșă față de evoluția pe care am avut-o în prima etapă. Cred că cei de la Petrolul formează un grup unit, au un entuziasm, un elan dat de public, pe care îl avem și noi și care contează foarte mult, poate compensa anumite carențe. Eu cred că unitatea clubului și a echipei este principalul lor atu în acest sezon”, au fost cuvintele fundaşului nostru, Alexandru Benga, în cadrul conferinţei de presă organizată sâmbătă.

UTA – Petrolul Ploieşti din cadrul rundei secunde a Superligii se va juca pe Arena Francisc Neuman, luni, 25 iulie, de la ora 21:30.

Conferinţa integrală susţinută de Ilie Poenaru şi Alexandru Benga, în finalul acestui articol.

 

Sponsori