icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Acreditări de presă pentru sezonul 2023/2024

18 iul. 2023

Acreditări de presă pentru sezonul 2023/2024

UTA deschide procesul de acreditare pentru jurnaliști și fotografi pentru sezonul 2023/2024. 

Pentru cererea de acreditare, vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected] până luni, 24 iulie, care să conțină următoarele: 

  • nume și prenume
  • numele publicație pe care o reprezentați
  • număr de telefon și adresă de email
  • copie după legitimația de presă

Jurnaliștii și fotografii vor fi anunțati de soluționarea solicitării prin email, acolo unde vor fi anunțați și de procesul de a intra în posesia cardului.    

Cererea de acreditare NU este echivalentă cu acordarea acreditării.

Regulament media, valabil pe toată durata sezonului: 

  1. Prezența jucătorilor și antrenorilor din cadrului clubului UTA în emisiunile TV sau online se vor programa cu cel puțin o săptămână înainte. Prezența lor depinde de programul săptămânal al echipei care poate suferi modificări, astfel că acceptul lor este unul de principiu și nu definitiv. 
  2. Zona mixtă la Arena Francisc Neuman rămâne deschisă tuturor publicațiilor locale și naționale. Jurnaliștii prezenți la jocurile oficiale pot solicita la interviuri membri ai staff-ului sau jucători, însă solicitările se vor respecta după disponibilitatea si dorința jucătorilor si staff-ului.
  3. Pentru interviurile scrise, întrebările vor fi trimise cu minim două zile în avans. 
  4. Toate solicitările pentru aparițiile în media ale membrilor din staff-ul administrativ, staff-ul tehnic, staff-ul medical și jucătorilor se vor face prin intermediul ofițerului de presă, Tudor Vasil, la numărul de telefon 0756142879, email [email protected] sau [email protected]

Cardurile de presă acordate în sezonul precedent NU sunt valabile pentru sezonul 2023/2024. 

Sponsori