icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine 76 de ani de UTA! Aniversarea din 2021 îi e dedicată lui Coco Dumitrescu

16 apr 2021

76 de ani de UTA! Aniversarea din 2021 îi e dedicată lui Coco Dumitrescu

În fiecare an, ziua de 18 aprilie e încercuită cu roșu în calendarul utist. E data la care, în anul 1945, baronul Francisc Neuman crea ceea ce avea să devină cea mai frumoasă poveste a Aradului.

Marcăm aniversarea din acest an printr-un omagiu adus unui utist de al cărui nume se leagă absolut toate marile performanțe ale Bătrânei noastre Doamne. Se împlinește, în 2021, exact un secol de când se năștea Nicolae Dumitrescu.

De patru ori a fost campion cu UTA ca fotbalist, iar ultimele două titluri le-a cucerit din postura de conducător al băncii tehnice. Tot el era antrenorul acelei generații formidabile care a semnat momentele Feyenoord și primăvara europeană din 1972.

Povestea vieții sale e reconstituită acum chiar din însemnările și fotografiile lui ”Coco”, păstrate cu grijă de familia sa. Începând de duminică, 18 aprilie, la fan-shop-ul de la Arena Francisc Neuman, puteți găsi cartea ”Coco Dumitrescu, pentru totdeauna în inima Bătrânei Doamne”, scrisă de Radu Romanescu. De luni e disponibilă și la sediul clubului, din Calea Victoriei nr. 20, dar și on-line, la www.1945.ro.

Suntem onorați să anunțăm și că, începând cu ziua de 18 aprilie 2021, tribuna I a Arenei Francisc Neuman va purta numele lui Coco Dumitrescu.

La mulți ani, UTA! La mulți ani, utiști!

Urmăriți-ne mâine pe Facebook și Instagram pentru mai multe surprize!

Sponsori