icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine 12 reprezentanți la loturile naționale!

26 aug. 2021

12 reprezentanți la loturile naționale!

Campionatele de seniori și juniori se vor întrerupe imediat după disputarea meciurilor din weekendul 27-29 august.

Opt jucători ai clubului nostru vor pleca către echipele naționale, care au programate jocuri oficiale sau de verificare. Alte patru jucătoare au participat la un trial organizat de Federația Română de Fotbal.

David Miculescu a fost convocat în premieră la lotul național de tineret, condus de Florin Bratu, după ce în această vară s-a aflat și în lotul preolimpic.

Marko Vukcevic va pleca spre Muntenegru, acolo unde selecționata țării sale va evolua împotriva Turciei, Țărilor de Jos și a Letoniei în preliminariile Cupei Mondiale din Qatar 2022.

Rolandas Baravykas și Modestas Vorobjovas vor face parte din lotul Lituaniei care va evolua în această fază a calificăriilor împotriva Irlandei de Nord, Bulgariei și Italiei.

Claudiu Negoescu va îmbraca din nou tricoul naționalei U19 condus de Adrian Văsâi. Popa Raul, Ioan Vermeșan și Rareș Pop au primit convocare pentru lotul de U17 antrenat de Daniel Mogoșanu, în vreme ce Borkics Patricia, Cladovan Cristina, Mogoșanu Alexandra și Toader Ioana au participat la un trial coordonat de Mia Ganea(antrenoare U17 U Olimpia Cluj) și Anca Nina(antrenoare U15 FC Voluntari). Acțiunea a fost supervizată de către Cristian Dulca, Ion Marin și Irina Giurgiu din partea Federației Române de Fotbal.

Sponsori