icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Remiză la debutul în noua stagiune

18 iul 2021

Remiză la debutul în noua stagiune

UTA a început campionatul Ligii 1, ediția 2021/2022, cu o remiză în fața propriilor fani, 0-0 cu Farul Constanța. 

Laszlo Balint a început în formula: Iacob - Vukcevic, Erico da Silva, Medjimorec, Shlyakov - Batha, Passaglia - Roger, Ubbink, Miculescu - Hora. Pe bancă: Balauru - Baravykas, Vorobjovas, Bustea, Negoescu, Mercioiu, Dangubic, Antal, Tomozei. 

Gheorghe Hagi i-a trimis în teren pe: Tordai - Dussaut, Larie, Mladen, de Nooijer - Mălăele, Pires, Grameni - Chițu, Petre, Pitu. Pe bancă: Dur-Bozoancă - Dănuleasa, Grosu, Buta, Dobrosavlevici, Purece, Andronache, Betancor. 

Alb-roșii au început mai bine partidă, iar David Miculescu putea să deschidă scorul, dar șutul său cu piciorul drept a lovit transversala. Decarul arădean a mai trimis o dată periculos, dar mingea s-a dus peste poartă. Hora a punctat în minutul 36, însă centralul Bîrsan a acordat fault în atac la duelul dintre atacantul UTA-ei și portarul celor de la Farul, Tordai. Până la pauză, Roger și Miculescu au mai tras spre poarta formației de la Malul Mării. 

În actul secund, Erico a trecut și el pe lângă deschiderea de scor cu o lovitură de cap după un corner executat de Batha. Pitu a avut șansa să-și aducă echipa în avantaj dar a tras pe direcția lui Iacob. În minutul 70, Damien Dussaut a fost eliminat de la oaspeți după ce a încasat al doilea cartonaș galben. 

Moment important în minutul 73 când Dănuleasa, intrat de 1 minut pe teren, s-a ciocnit violent de Roger. Mijlocașul de 18 ani al Farului a fost transportat la spital cu ambulanța după ce a rămas minute bune întins pe gazon. 

Până la finaluil meciului, Bustea, Batha și Roger au trecut pe lângă golul de trei puncte. 

Sponsori