icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Duelul fostelor campioane ale României

22 iul 2021

Duelul fostelor campioane ale României

Etapa secundă a Ligii I va debuta mâine cu duelul fostelor campioane ale României, UTA Arad și FC Argeș. 

Arădenii au remizat, 0-0, cu Farul Constanța în prima etapă, la meciul de debut pe Arena “Francisc Neuman” cu spectatori, în vreme ce gruparea din Trivale a cedat cu 0-1 duelul cu Universitatea Craiova.

“Ne deplasăm la o echipă dificilă, o deplasare complicată. O echipă care este foarte bine organizată în special din punct de vedere defensiv, care se bazează pe un nucleu de jucători destul de omogen. Important este noi cum o să abordăm această întâlnire. Mergem cu curaj, mergem cu încredere, chiar dacă știm că nici ei nu au început campionatul cum și-ar fi dorit”, au fost cuvintele lui Laszlo Balint la conferința de presă premergătoare acestui joc. 

Din lotul deplasat la Pitești lipsesc din motive medicale Isac, Tudor, Hora și Ilie, Mercioiu este la o acțiune a selecționatei U19, în vreme ce Mihai și Mociu au rămas la Arad din motive tehnico-tactice.
Brigada de arbitrii va fi condusă de Ionuț Coza, alături de Mitruți Daniel și Vatamani Cosmin, în vreme ce al 4-lea oficial va fi George Găman. 

FC Argeș - UTA se va disputa vineri, 23 iulie, ora 18:30, pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitești.

 

Sponsori