Etapa #31: UTA - Chindia Târgoviște (20.04.2019, ora 13:00, Digi Sport 1)
19-04-2019, 8:48,
#1
Video  Etapa #31: UTA - Chindia Târgoviște (20.04.2019, ora 13:00, Digi Sport 1)
UTA a bifat prima jumătate a ciclului săptămânal de pregătire a meciului cu Chindia Târgoviște. Roș-albii primesc sâmbătă, de la 13:00, vizita trupei pe care o pregătește fostul internațional Viorel Moldovan. 

Experimentatul apărător Alin Șeroni e refăcut după accidentarea din jocul cu Pandurii Târgu Jiu și e gata să reintre în echipa arădeană. ”Trebuie să fim concentrați sâmbătă, să dăm totul pe teren pentru un rezultat pozitiv. Nu avem voie să pierdem puncte, mai ales acasă. La ora jocului vom fi cât mai bine informați cu privire la adversari. E important să gândim foarte bine partida, Chindia se bate la promovare, trebuie să știm când să o atacăm. Și noi jucăm fotbal, am revenit cu Pandurii când nu se aștepta nimeni. Am format un grup, la anul sperăm să promovăm, acesta e obiectivul clubului”, spune fotbalistul care a fost coechipier la Dunărea Călărași cu unul dintre cei mai bine cotați atacanți ai oaspeților de sâmbătă, Valentin Alexandru: ”Îl cunosc, știu că se bate pentru orice minge. Încercăm să îl blocăm cât mai bine, să nu aibă prea multe situații de a marca”.

Lista indisponibililor utiștilor îi cuprinde pe Manea, Coulibaly, Stahl și Miculescu. Ultimul e pe punctul de a fi externat din spitalul bucureștean unde a fost operat. ”O absență mare, și nu doar pentru că David e junior. Ne dorim să găsim varianta cea mai bună de înlocuire. Suntem alături și de el, ca și de ceilalți băieți care lipsesc”, transmite Cristi Păcurar.
Răspunde


Mesaje în acest subiect
Etapa #31: UTA - Chindia Târgoviște (20.04.2019, ora 13:00, Digi Sport 1) - de Kidu - 19-04-2019, 8:48

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)