Chestionar: Cu cine veti vota in turul II?
Acest chestionar este închis.
Victor Ponta
10.00%
4 10.00%
Klaus Iohannis
85.00%
34 85.00%
Nu votez / Invalidez votul
5.00%
2 5.00%
Total 40 voturi 100%
* Aţi votat pentru acest element. [Arată rezultate]

Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
17-11-2014, 14:08,
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
Nu cred ca a votat cineva impotriva pensionarilor, bugetarilor sau saracilor. E vorba de un vot de schimbare dat intregii clase politice insa in special stilului basescian arogant (si nastase a fost la fel) de a conduce, adoptat in ultimul timp si de pontanac.

http://www.gandul.info/puterea-gandului/...s-13575738

Domnule Ponta, ştiţi de ce-aţi pierdut atât de ruşinos?

Indignarea şi lacrimile pe care ni le-au stârnit românii care au stat ore în şir la cozile ruşinii şi care la final au încasat gazele lacrimogene ale jandarmilor vă cer să plecaţi.


În ultimele săptămâni, mi-au rămas întipărite în minte imaginile din Ucraina cu oamenii care îi luau pe corupţi şi îi aruncau, la propriu, în tomberoane. La ghenă. Victor Ponta, Guvernul pe care îl conduce şi-au bătut joc de românii care trimit miliarde acasă- Trebuie să plece. Altfel vor ajunge, chiar şi metaforic, la tomberonul istoriei noastre. Singurii care ne-au râs în nas şi ne-au luat dreptul de a vota.

Câteva gânduri la cald, după primele date oficiale:

1. Domnule Klaus Iohannis, datoraţi victoria de astăzi românilor pribegi pe afară şi tineretului care şi-a pus mari speranţe în puterea schimbării. Am să îmi rog prietenii şi cunoştinţele să numere cât au însemnat online-ul, reţelele de socializare, sutele de filme din diaspora filmate cu smartphone-ul în aceste zile. Când am să deţin cifre despre eroii care şi-au luat ţară înapoi, am să le public.

2. Schimbarea, după 25 de ani, înseamnă curăţenie de la un capăt la altul. Indiferent de partid, corupţii şi hoţii trebuie să dispară. Aştept să dispară nume şi din PNL şi din PDL.


3. Despre Victor Ponta, aflu la Antena 3 că premierul nu pleacă, pentru că nu i-a cerut partidul. Nici în al 12-lea ceas, nu înţelege că românii îi cer să plece. Se raportează, încă, greşit, la cei care sunt în spatele lui. Victor Ponta şi Liviu Dragnea vor pleca pentru că românii nu îi mai vor. Cică românii nu au pentru ce protesta. Să vă arăt eu două video-uri pe Facebook unde oamenii cântau "Deşteaptă-te, române!", în faţă secţiei de vot. E un început în tot sfârşitul

4. Indignarea şi lacrimile pe care ni le-au stârnit românii care au stat ore în şir la cozile ruşinii şi care la final au încasat gazele lacrimogene ale jandarmilor vă cer să plecaţi.

5. Mândru că sunt român. Când ataci libertatea şi democraţia cu cel mai mare tupeu, când minţi cu nonşalanţă, dai socoteală.

6. Aştept (imperativ) că de mâine, instituţiile blocate de PSD şi campanie să înceapă să lucreze. Liste suplimentare, turism electoral, vot multiplu: toate potlogăriile făcute în această campanie murdară trebuie să fie investigate. Cum trebuie să fie investigat şi muntele de bani drenat în campanie. Am impresia că niciun Ghiţă n-a venit cu bani de acasă şi că finanţarea campaniei faraonice s-a făcut tot din banii amărâţilor, cu bani de la stat. Şi totuşi, de unde vin banii partidelor pentru campaniile electorale? Există articole care sunt adevărate rechizitorii. Ce mai aşteptaţi? Câţi bani le-a dat PSD marilor "experţi" care nu au aflat că în România există Facebook şi internet?!

7. Ştiu că la BOR nu se poartă demisiile. Patriarhul Daniel a îngropat credibilitatea bisericii. El plăteşte? Mama mea este ortodox practicant şi a votat Klaus Iohannis. Chiar credeţi că toţi românii sunt atât de intoleranţi precum aţi încercat să ne faceţi?

8. Colegilor mei jurnalişti care nu au relatat votul din diaspora nu trebuie să le spun eu cum ar trebui să se simtă.

9. Teodor Meleşcanu, omul chiflelor în ziua votului, a mai scos câteva mii de protestatari în stradă.

10. Victor Ponta, nu v-am dat votul din 2 motive simple: aţi plagiat şi aţi minţit prea mult. Atât de simplă a fost opţiunea mea. Asta dacă vă întrebaţi poate cu Dumnezeu aţi reuşit să pierdeţi atât de dezastruos.

Ca să nu mai fie niciodată România în faţă unui examen atât de periculos (pe care românii l-au trecut cu brio, de alegeri), investiţia pe termen lung în educaţie este singurul răspuns.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.


Mesaje în acest subiect
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II - de Redpunk_one - 17-11-2014, 14:08

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)