Chestionar: Cu cine veti vota in turul II?
Acest chestionar este închis.
Victor Ponta
10.00%
4 10.00%
Klaus Iohannis
85.00%
34 85.00%
Nu votez / Invalidez votul
5.00%
2 5.00%
Total 40 voturi 100%
* Aţi votat pentru acest element. [Arată rezultate]

Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
17-11-2014, 12:42,
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
cip si altii scarbiti de politicieni si politica si care nu votati (sau nu ati fi vrut sa votati) intelegeti acum ?

E cea mai mare palma data sistemului sa ai o astfel de prezenta. Sondajele sunt date peste cap, masinariile de partid sunt bulversate, nimic nu se mai respecta. Nu vorbesc de alegerea lui Iohannis , nu cred in oameni providentiali si salvatori (e suficient sa fie ambitios, dornic sa se puna la punct in cel mai scurt timp si sa fie corect in alegerile luate din functia in care se afla ) , ieri a fost vorba despre ce spuneam de atata timp. Prezentele la vot de peste 60% nu mai respecta nici o regula. Autocarele cu tigani (ati vazut cu totii imaginile de ieri de la TV si nu spun ca au votat cu x sau y ci ca au fost si sunt astfel de manevre mereu si trebuie sa dispara) care au dus la prezente de 400% in multe sate din Romania nu mai conteaza in astfel de situatii. Daca la urmatoarele doua scrutinuri vom reusi sa ne mobilizam la fel, tot crezul politic, toate calculele cinice si marunte ale analistilor nu mai au valoare si vor trebui sa se intrebe ,asa cum fac politicienii in SUA sau in UE, sa tina cont de ce doreste lumea. Sondajele care azi sunt ignorate sau oricum subevaluate de partide ,acelea care se fac in privinta optiunilor oamenilor si a parerilor lor intre mandate vor deveni tabele de urmat si de stabilit strategii. Vor conta in alegerea si propunerea de membri pe listele electorale.

Desigur sa nu credem ca reforma se face stand acasa. Implicarea si mobilizarea extraordinara de ieri trebuie continuate zi de zi. Nu mai trebuie sa asteptam inca 5 ani pana la urmatoarea manifestatie de genul asta. Trebuie sa ne cerem drepturile si trebuie sa sanctionam abuzurile mai prompt. Trebuie sa punem la loc de cinste exemplele pozitive si marginalizate si expulzate din sistem cele negative.

In 1 Decembrie vom sarbatori 25 de ani de la Revolutia din 1989. E un moment bun sa tragem linie si sa schimbam ceva in tara asta.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.


Mesaje în acest subiect
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II - de Redpunk_one - 17-11-2014, 12:42

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 2 Musafir(i)