Chestionar: Cu cine veti vota in turul II?
Acest chestionar este închis.
Victor Ponta
10.00%
4 10.00%
Klaus Iohannis
85.00%
34 85.00%
Nu votez / Invalidez votul
5.00%
2 5.00%
Total 40 voturi 100%
* Aţi votat pentru acest element. [Arată rezultate]

Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
16-11-2014, 18:57,
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
S-au recuperat peste 4 procente de azi dimineata. Exitpollurile il dau deja pe pontanac la 51-52%. Ceea ce acum catvea zile si chiar azi dimineata, parea imposibil , s-ar putea schimba . Este ceea ce tot spuneam si eu prezenta de peste 57-58% poate duce la rezultate care nu pot fi estimate si anticipate prin meotdele traditionale si prin comparatii cu alte scrutinuri . Eu eram sigur de o victorie la 53%-47% pt pontanac insa acum nu stu ce sa mai cred. Chiar ca totul depinde de cateva procente,d e cati vor mai reusi sa mai rabde la cozi romanii din diaspora, de cat si cum se vor mobiliza romanii din marile orase si din Transilvania.

Se pare ca pe facebook se rostogoleste o campanie asemanatoare de convingere a 5 persoane sa voteze pentru fiecare vot pierdut ind iaspora. Nu stiu daca se va reusi recuperarea celor 2 procente ramase sau daca zona mirobolanta din sudul Romaniei nu va atrage noi turisti la ceas de noapte dar trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam la o decizie atat de stransa.

Mergeti la vot , cei care nu ati facut-o deja. Sunati-va cunoscutii , povestiti-le despre ce este afara , daca nu au auzit deja. sa meagra la vot si pentru acei oameni indiferent cu cine ar vota. Sa o faca si pentru acei oameni care sunt batjocoriti si tinuti in ploaie dupa ce au fost alungati din tara catre meleaguri straine in cautarea unei normalitati care se incapataneaza sa nu se instaureze odata si odata si la noi.

Robi, Xtreme si altii in situatia voastra , sa stiti ca sacrificul, devotamentul si gestul vostru de azi este respectat si nu este in zadar.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.


Mesaje în acest subiect
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II - de Redpunk_one - 16-11-2014, 18:57

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 3 Musafir(i)