Chestionar: Cu cine veti vota in turul II?
Acest chestionar este închis.
Victor Ponta
10.00%
4 10.00%
Klaus Iohannis
85.00%
34 85.00%
Nu votez / Invalidez votul
5.00%
2 5.00%
Total 40 voturi 100%
* Aţi votat pentru acest element. [Arată rezultate]

Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
16-11-2014, 15:22, (Ultima modificare: 16-11-2014, 16:03 de Redpunk_one.)
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
Recunosc ca majoritatea persoanelor care iau acum pozitii favorabile celor din diaspora, si-ar fi dorit ca acei oameni sa voteze stiind ca sunt votanti anti-psd in marea lor majoritate. Mie insa imi pare rau de niste oameni care fac astfel de sacrificii (drumuri de sute sau mii de km pana la sectia de votare, stat in ploaie si frig cate 5-6 ore pt a VOTA, ,etc) dand o dovada nostalgica/patetica/revansarda/etc indiferent cum vor unii s-o catalogheze de dragoste de tara si de interes fata de soarta ei. Acesti oameni vor sa voteze si nu le este permis.

Cand ai 4 stampile intr-o sectie de vot precum cele de afara (fie chiar si suplimentate la 6 sau 7 cum am inteles ca sunt acum) inseamna o capacitate maxima de 6-7 persoane odata la 5 minute in cel mai bun caz. Rezulta un flux de 70-80 de persoane pe ora , daca mentinem ritmul de 1 vot la fiecare 5 minute fara pauze si intarzieri. La un program de vot de 14 ore (ora 07-21) rezulta un numar maxim de 800-1200 de persoane care vor putea vota la o sectie de genul asta !!! Acest numar poate fi optimizat in mod real cu 15-20% daca se voteaza neintrerupt intr-un ritm mai alert de 5 minute per vot/persoana (nu vreau sa iau in calcul un vot la fiecare 2 minute cat ar fi optim care nici acela nu ar permite decat maxim dublarea numerelor din calculul meu) . E clar ca acolo unde stau cateva mii de persoane la vot , acei oameni sunt batjocoriti intentionat , fiindca un calcul simplu ne arata ca marea lor majoritate fac acest sacrificu fara a avea vreo sansa reala de a-si exprima votul. Eu unul i-as da in judecata la CEDO atat pe ponta cat si pe oprea si corlateanu/melescanu pentru impiedicarea intetnionata si cinica a dreptului constitutional la vot a atator mii de persoane !!!!! Castiga alegerile cu acest siretlic , atunci sa plateasca despagubiri de ordinul miloanelor de euro sau chiar sa riste sa fie invalidate alegerile . La o asemenea batjocura chiar trebuie un raspuns pe masura.

Respect Xtreme si tuturor romanilor care nu si-au uitat tara ! Pentru fiecare roman de afara care nu voteaza noi cei din tara ar trebui sa convingem fiecare 5 persoane din jurul nostru sa voteze pentru ei ! In semn de respect si din solidaritate cu ei !


ps. S-a incheiat votul in Noua Zeelanda si Australia . Procentele sunt graitoare fata de ce se va intampla peste tot in lumea civilizata : 94% si 96% pt Iohannis in cele doua tari unde s-a incheiat deja votul !!!!!!!!!!!!!!!! din pacate chiar daca procentele sunt zdrobitoare numarul acestora va fi anulat foarte usor intr-o comuna mai acatarii din moldova sau oltenia Sad !

Ca semnal insa este unul fantastic ! Prezenta la vot in cele doua tari a fost insa........ cu 300% mai mare decat in primul tur !!!!!!!!!!
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.


Mesaje în acest subiect
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II - de Redpunk_one - 16-11-2014, 15:22

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)