Chestionar: Cu cine veti vota in turul II?
Acest chestionar este închis.
Victor Ponta
10.00%
4 10.00%
Klaus Iohannis
85.00%
34 85.00%
Nu votez / Invalidez votul
5.00%
2 5.00%
Total 40 voturi 100%
* Aţi votat pentru acest element. [Arată rezultate]

Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
15-11-2014, 23:35, (Ultima modificare: 16-11-2014, 1:56 de Xtreme.)
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
Sincer cip, am mai discutat asta si aici si a punctat-o ori de cate ori a putut si Iohannis live in dezbateri, ultima oara chiar pe b1 cu VVP. Chiar daca se repezesc iara unii sustinatori a lui VVP, repet, asemenea motive/subiecte nu au priza la publicul spalat pe creier sau sarac cu duhul: e roman de al nostru, e ortodox, mici si bere etc. Trebuie sa pui mintea la contributie pentru a intelege dezastrul prin care putem trece din nou, dupa 25 de ani de la revolutie, si nu exagerez! Precum ziceam, vedem noi luni cine a avut "ghinion", si peste cativa ani cat a contat votul de duminica.

Inchei si eu "campania" cu vorbele lui Gyuri, ce ma reprezinta:

Scrisoare catre BARDUL NEAMULUI ROMANESC

Mă adresez „ bardului neamului românesc” cunoscut sub numele de Tudor Gheorghe.

Mă numesc Ioan Gyuri Pascu şi sunt cetăţean romăn creştin-ortodox, născut din sânge de român spurcat cu sânge de ungur ,de slovac şi de polonez, în 1961,în Agnita,fix în mijlocul Romăniei Mari.

N-am fost si nu voi fi membru al vreunui partid,poate doar dacă s-ar infiinţa un partid al IUBIRII,LUMINII şi ADEVARULUI.

N-am participat la nicio campanie electorală şi nu voi spune românilor cu cine să voteze sau să nu voteze,E fix treaba lor.Oricum ,in acesti 25 de ani de „libertate” am fost „guvernaţi”de niste indivizi lipsiti de cel mai elementar bun simţ,care şi-au facut nevoile, ca să mă exprim elegant,pe alegătorii lor.

Sunt şi eu posesor de voce,nea Tudore.Poate nu asa grozavă ca a matale sau,dacă mă gândesc puţin,poate că da.

In calitate de fost strungar,profesor de limba română (nasol pentru o corcitură,nu?),de autor a şase cărţi şi a 12 albume de muzică originală cu textele aferente,de interpret al unor rolişoare in niste filme premiate internaţional, imi voi permite ca,in numele tuturor celor nascuţi pe acest pământ din familii mixte sau de alte naţionalităţi,să cer iertare domniei tale că nu suntem rumâni atât de verzi si de vii ca domnia ta!

P.S. grijă la colegii din Filarmonicile cu care umbli prin ţară,pe banii nu ştiu cui.Verifică-i dacă sunt toţi rumâni vii.

Initial voiam să–mi pun un deget pe obraz,da’ mi-am amintit ca bunica( pardon- jumate slovacă,jumate poloneză),m-a invăţat să cer iertare chiar dacă nu socot că am greşit!

http://ioangyuripascu.wordpress.com/2014...-romanesc/

Pentru cunoscatori de limba germana, cam asa se vad lucrurile in presa de aici:
http://www.zdf.de/ZDFmediathek/#/beitrag...r-Iohannis
http://www.spiegel.de/politik/ausland/ru...02659.html

Mesajul primului roman care a votat in Noua Zeelanda: Sunt mandru ca sunt primul roman din lumea asta care are sansa si privilegiul de a nu vota cu simbolul perfect al hotiei, coruptiei, minciunii:
[Imagine: image-2014-11-15-18569028-41-mesajul-pri...hotiei.jpg]


Mesaje în acest subiect
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II - de Xtreme - 15-11-2014, 23:35

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)