Chestionar: Cu cine veti vota in turul II?
Acest chestionar este închis.
Victor Ponta
10.00%
4 10.00%
Klaus Iohannis
85.00%
34 85.00%
Nu votez / Invalidez votul
5.00%
2 5.00%
Total 40 voturi 100%
* Aţi votat pentru acest element. [Arată rezultate]

Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
13-11-2014, 22:42,
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
Editorialul de mai jos exprima ceea ce simt si eu azi. Pacat . Iohannis mai are doar ziua de maine sa faca ceva , sa se asigure ca va castiga , nu doar ca a participat :

http://psnews.ro/scrisoare-deschisa-dar-...-iohannis/

Dragă Klaus,

În primul editorial scris pentru PSnews.ro am zis că nu am cu cine să votez. După două dezbateri Ponta-Iohannis a mijit speranța legată de tine, Klaus Iohannis. Spui că vrei să faci altfel de politică și am văzut că ai făcut o altfel de dezbatere.

Da, ai fost lipsit total de bun simț când ai răspuns “Ghinion” la întrebarea legată de case de acum două săptămâni. Da, ai avut scăpări în dezbatere și ți-ai pierdut calmul când ai fost atacat cu retrocedările, însă ai fost primul candidat, după mult timp, care a știut să ignore cu calm și să nu intre în niște polemici zgomotoase și destructive la fiecare atac grosolan al populistului manipulator numit Victor Ponta. Victor Ponta susține că nu vrea un candidat precum Băsescu la Controceni, dar el se comportă fix la fel. A folosit în dezbatere un limbaj vulgar, nedemn de un președinte și a atacat la persoană, nu la idei. E scandal zilnic de când e prim ministru, cum a fost scandal și cu Băsescu, folosește aceleași tehnici de manipulare de mase și pe noi ăștia logici ne trec frisoane când îl auzim.

Dar dragă Klaus, nu poți veni ca invitat surpriză la o dezbatere programată cum a fost la Realitatea TV. Nu așa se comportă un altfel de politician, un politician occidental, și mai ales, nu poți refuza invitația Antenei 3. Și tu, ca și Victor Ponta, susțineți că veți fi președintele tuturor românilor. Audiența pe care o are Antena 3 e mare și vei fi și președintele lor. Ce vei face, îi vei ignora 5 ani de-acum încolo? Nu vei putea și nu e normal.
Dacă îți vei asculta stafful de campanie care poate te sfătuiește să nu te duci, vei pierde aceste alegeri. Ai nevoie de voturi și de la privitorii Antena 3 și le poți câștiga doar ducându-te acolo, păstrându-ți calmul și arătându-le tuturor că ești bărbat de stat. Băsescu a fost un președinte care făcea gură mare în țară, dar afară era mielușel. Băsescu a fost un laș care nu a avut curaj să se ducă ani de zile la Antena 3. El nu putea însă, pentru că era prea corupt. Tu poți? Vreau să văd că poți, și ne vei da tuturor speranța într-o Românie mai bună, ne vei da un semn de normalitate.

Antena 3 va exista și cu tine președinte. Ce vei face? Vei continua războiul dus de Traian Băsescu cu o televiziune? Un președinte nu se luptă cu televiziuni, un președinte luptă în UE cu alte țări pentru interesul României. Tu trebuie să ne arăți că ești altfel. De votat tot te votez, în speranța că va pica acest guvern Ponta, care, ca și guvernul Boc, falimentează această țară, dar aș prefera să te votez cu toată inima.

Du-te la Antena 3, rezistă demn atacurilor lor josnice, va fi greu, dar nu lupta împotriva lor cu armele lor și arată-ne că vei fi altfel de președinte! Dacă nu te duci, vei pierde aceste alegeri.

Cu respect,
Tiberiu Jakab
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.


Mesaje în acest subiect
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II - de Redpunk_one - 13-11-2014, 22:42

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 2 Musafir(i)