Chestionar: Cu cine veti vota in turul II?
Acest chestionar este închis.
Victor Ponta
10.00%
4 10.00%
Klaus Iohannis
85.00%
34 85.00%
Nu votez / Invalidez votul
5.00%
2 5.00%
Total 40 voturi 100%
* Aţi votat pentru acest element. [Arată rezultate]

Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
12-11-2014, 12:47, (Ultima modificare: 12-11-2014, 12:51 de cip_leo.)
#85
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
doua opinii ale unor alegatori declarati ai lui iohannis
http://www.petreanu.ro/2014/11/12/o-dezb...-negative/
De la Kennedy-Nixon încoace, dezbaterile finale vizează în primul rând nehotărâţii, nu fanii. Fanii înţeleg şi iartă, dar votul popular se câştigă prin urnirea nehotărâţilor la vot. Din acest punct de vedere, dl. Iohannis a ratat. Poate că o fi el bine pregătit, în sinea lui, dar pentru cei care nu-l cunosc – şi pentru ei era, de fapt, încleştarea – Iohannis a rămas în cel mai bun caz acelaşi mister (şi sunt chiar indulgent când spun asta).

Puterea se câştigă, nu se primeşte.

Una peste alta, dl. Iohannis va rămâne, totuşi în istorie – în istoria ceva mai mică a dezbaterilor finale, unde va fi dat exemplu despre cum poţi să-ţi ratezi şansa în 90 de minute de chin televizat.

http://lucianmindruta.com/2014/11/12/cum...-iohannis/
Dupa ce-am scris ieri ca Iohannis a pierdut batalia cu Ponta, intregul activ de activisti online de la ACL mi-a sarit in cap. Cum imi permit sa demobilizez masele? Am tradat cumva la Ponta ? De ce spun ca Iohannis a pierdut, cand de fapt el e un om bun, cu realizari la Sibiu si pentru care faptele vorbesc?

Simplu: pentru ca eu cred ca nu exista cauza buna servita de minciuni. Si pentru ca de asemenea cred ca faptele nu vorbesc intr-un studio de la Bucuresti, unde n-ai nici macar o poza cu Palatul Bruckenthal.

In plus, nu sunt membru ACL. Dar fac parte dintr-o fratie speciala: cea a alegatorilor de dreapta care isi doresc un candidat in stare sa castige. Nu unul care merge pe sarma, nu un golan, dar nici unul care spune trei cuvinte in timpul in care celuilalt ii ies din gura zece baliverne.

Altfel spus, mi-as fi dorit ieri un candidat pregatit. Si, pentru ca una dintre meseriile mele secrete e aceea de media trainer, adica de profesor de comunicare, o sa va spun ce trebuia sa faca, ce n-a facut si de ce am dat un scor de 4-1 in favoarea lui Ponta.

si ca o concluzie la care achiesez:
http://www.catavencii.ro/editorial/raul-cel-mai-nimic/
Vai, dar cum arată cei doi candidați?

Cei doi candidați au, cînd ajung să aibă, o unică și jalnică viziune despre Românie: o țară normală, românii să aibă locuri de muncă, să nu mai fie scandaluri, să se muncească mai mult și să se vorbească mai puțin, să respectăm traseul european și Nord-Atlantic al țării, anticorupție, e nevoie de autostrăzi.

Cea mai proastă maimuță n-ar avea nevoie de mai mult de două zile de meditații cu Vanghelie ca să reproducă împachetările astea cu nămol.

Dacă vreți să ne jucăm de-a rațele, uite, am găsit niște muci la care să ne repezim: Ponta sau Iohannis?
If stupidity was fatal, it would be a wonderful world and a lot less crowded.


Mesaje în acest subiect
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II - de cip_leo - 12-11-2014, 12:47

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 3 Musafir(i)