Chestionar: Cu cine veti vota in turul II?
Acest chestionar este închis.
Victor Ponta
10.00%
4 10.00%
Klaus Iohannis
85.00%
34 85.00%
Nu votez / Invalidez votul
5.00%
2 5.00%
Total 40 voturi 100%
* Aţi votat pentru acest element. [Arată rezultate]

Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
10-11-2014, 15:37, (Ultima modificare: 10-11-2014, 15:38 de Redpunk_one.)
#52
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
corlateanu a fugit pasand raspunderea, si e tot mai evident pt toata lumea ca se pregatesc pt inca o noua runda de umilinte pt romanii de afara . BEC formata din judecatori spune ca legea permite MAE sa infiinteze cate sectii de votare vor ei, MAE spune ca ...nu are cadru legal. Demisia viermelui corlateanu nu face decat sa amane luarea unor decizii si rezolvarea unei probleme sesizate deja si de guvernele din Europa. In Romania la fel ca intr-o tara unde dictatura se face cu arma pe strazi, se ingradeste intentionat de aceasta data (daca prima data poti sa ii mai crezi acum ca au fost doar deficiente neprevazute) dreptul la vot al cetatenilor care nu pot fi controlati de guvernul ponatanac. Daca iesim insa, toti cei care ne dam seama de lucrurile astea, la vot , nu au nici o sansa. Asa cum am spus-o si dupa primul tur, pontanacul si gasca lui pot pierde doar pe mana lor, pe prostia si aroganta lor. Si asta fac cu varf si indesat Smile))))))))))))


http://www.gandul.info/puterea-gandului/frica-13523002

FRICA

Spre deosebire de celălalt vierme intestinal al lui V. Ponta, ministrul Diasporei, Stanoevici, T. Corlăţean a găsit ieşirea. Evacuarea lui nu rezolvă nimic, dimpotrivă, în legătură cu asigurarea posibilităţii de a vota duminică pentru cetăţenii români din străinătate.


Singura semnificaţie a acestei dări afară este frica. Sub zâmbetul de elev pervers până-n măduva oaselor al lui V. Ponta, se umflă frica.

Nu e nicidecum atât de sigur că va câştiga duminică pe cât vrea să pară. Diferenţa estimată pentru turul 2 între el şi adversar, aşa cum apare în sondaje necoafate, ţinute la sertar de echipa lui Ponta, e probabil mult mai mică decât cea trâmbiţată.


Altfel, puţin i-ar fi păsat cinicului arogant V. Ponta de manifestaţiile de protest din ţară şi din străinătate. N-ar fi îngăduit acest semn de slăbiciune, de pas înapoi din partea unui membru important al camarilei sale.

Şi e posibil ca marile cancelarii să-i fi transmis şi ele lui V. Ponta că a-ţi bate joc de cetăţenii români din Diaspora, aşa cum nu o face niciun guvern occidental, este inacceptabil.

Justificarea lui Corlăţean, cum că nu există bază juridică pentru înfiinţarea de noi secţii, e o diversiune groasă. Nu trebuie să existe nicio lege care să împiedice exercitarea dreptului constituţional fundamental al cetăţeanului la vot. O ordonanţă de urgenţă a guvernului poate crea pe loc cadrul juridic pentru respectarea Constituţiei.

Orice va face acum V. Ponta nu va micşora valul de furie pe care el însuşi, vorbind despre „agitatorii cu pancarte şi autobuze”, care ar fi creat „înghesuială” la votul din străinătate ca să fie filmaţi, l-a ridicat
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.


Mesaje în acest subiect
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II - de Redpunk_one - 10-11-2014, 15:37

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 2 Musafir(i)