Chestionar: Cu cine veti vota in turul II?
Acest chestionar este închis.
Victor Ponta
10.00%
4 10.00%
Klaus Iohannis
85.00%
34 85.00%
Nu votez / Invalidez votul
5.00%
2 5.00%
Total 40 voturi 100%
* Aţi votat pentru acest element. [Arată rezultate]

Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
05-11-2014, 17:29, (Ultima modificare: 05-11-2014, 17:30 de I 929.)
#22
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
Ceea ce cred că a observat Miki e că din doi candidaţi, doar unuia i se impută calitatea celor care-l susţin de parcă în cazul celuilalt nu s-ar găsi destule schelete în dulap.

Treaba cu PSD şi Rusia cred că am mai scris-o pe topicul închis. Deocamdată Ungaria e cea mai filorusă ţară din sud-estul Europei şi ea e condusă de dreapta populară. Mai mult, forţa politică nr. 2 de la ei e de extremă dreaptă. Şi mai mult, Germania şi Rusia sunt cointeresate să-şi păstreze un anumit parteneriat strategic.

Tăriceanu i-a ţinut piept lui Băsescu, nu va asculta orbeşte de PSD. Cred că prin anunţul de ieri Ponta a făcut un pas şi către electoratul marginal al lui Iohannis pe când acesta din urmă continuă să se adreseze şi mai sârgunicios doar electoratului său dur. Vadim şi Dan Diaconescu au obţinut împreună vreo 7% însă din fericire ambii sunt doar o formă. Nu mai au fond, nu mai au partide, nu mai au structuri. Sunt doar doi bufoni populari, din fericire doar bufoni. Cred că toată lumea se aştepta la anunţurile făcute de aceştia. Faptul că Hunor nu a zis nimic de Vadim demonstrează faptul că voturile bufonilor sunt cele mai uşor de obţinut în turul doi: electorate extrem de fidele şi nimic în schimb, poate maxim promisiunile de a-i băga pe ambii în Parlament în 2016. Trebuia să fie prost Ponta să se delimiteze brutal de cei doi. Ei vor fi uitaţi în curând, însă electoratul lor trebuie reprezentat. Wink Dincolo, la dreapta, e plin de "personalităţi" care nu încap în aceeaşi teacă. Toţi se cred deştepţi, toţi vor să conducă şi să pună condiţii şi niciunuia nu-i convine când vine buldogul şi le zice "bă, degeaba steţi voi deştepţi că depindeţi de ăia cărora dacă le-ar pune Falcă ceva cântec mai elevat decât vântul bate, apa trece, pietrele rămân, l-ar lua la palme". De aia era nervos Blaga, că doar PSD-ul şi PDL-ul şi-au scos "morţii" la vot. Dacă Iohannis câştigă 60% din voturi într-o comună, iar Ponta acelaşi procent în altă comună, în ambele locuri s-a votat atât din convingere, cât şi pentru că aşa a zis primarul sau au fost aplicate alte "tehnici" specifice.

Eu nu cred că-s în pericol dacă mă întâlnesc cu Kidu, doar ştie cu cine votez, însă poate cip_leo ar trebui să-şi instaleze preventiv nişte ştergătoare la ochelari. (glumă) Shy


Mesaje în acest subiect
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II - de I 929 - 05-11-2014, 17:29

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)