Chestionar: Cu cine veti vota in turul II?
Acest chestionar este închis.
Victor Ponta
10.00%
4 10.00%
Klaus Iohannis
85.00%
34 85.00%
Nu votez / Invalidez votul
5.00%
2 5.00%
Total 40 voturi 100%
* Aţi votat pentru acest element. [Arată rezultate]

Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
04-11-2014, 23:41, (Ultima modificare: 04-11-2014, 23:45 de Xtreme.)
#4
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II
(04-11-2014, 16:53)cip_leo a scris: http://blog.activewatch.ro/diverse/go-to...itia-2014/
simplul mers la vot nu cred să fie suficient (e nevoie de cetățeni activi mai degrabă între campanii, care să determine clasa politică șă gândească proiecte adevărate pentru publicul devenit astfel exigent). Astfel că, mai degrabă, aceste campanii încurajează un cetățean legumă, care odată manifestată opțiunea de vot, poate fi liniștit: și-a făcut datoria de cetățean

Huh deci te implici, ne implicam?

cip_leo a scris:ma refeream strict la cauzele care conduc la votul masiv in favoarea psd. lucrurile nu se vor schimba atat timp cat nivelul de trai si de educatie ramane unul foarte scazut.
este un cerc vicios ce trebuie rupt pentru progresul tuturor. Singurii in masura sa-l rupa sunt cei din interior. Nobody else gives a shit!

cip_leo a scris:unui pensionar care are 900 de lei pe luna i se rupe de ue, europa, dreapta, anticoruptie, birocratie daca el nu poate sa-si plateasca minime cheltuieli, sa manance pseudo decent si sa traiasca altfel decat un aurolac. nu discut despre asistatii sociali de profesie sau de populatie degraba iubitoare de vin si varsatoare de sange de tip vaslui. ma refer la o patura sociala importanta care locuieste la oras si care traieste la limita supravietuirii: muncitori calificati sau subcalificati, pensionari, tineri sau batrani care isi duc traiul de pe o zi pe alta. pentru oamenii astia sa asculti si sa votezi promisiuni ale dreptei sunt chiar jignitoare desi in mod real votand minciuni de stanga fac acelasi lucru. dar, inconstient sau subconstient, avand la baza mentalitatea celor 50 de ani de comunism a lor sau a parintilor si bunicilor lor, avand gena naturala de sluga a poporului roman se comporta ca atare.
intocmai, fapte nu vorbe! Johannis a facut din Sibiu o bijuterie pe care multi o viseaza, Ponta ce a facut? Aici nu e vorba de promisiuni e vorba de un schimb de mentalitate, mentalitatea de neamt! Pacat ca unii fac mishto de sansa pe care o avem, poate o sansa unica la momentul actual. Si nu, nu cred ca e mesia, cred ca este alternativa care se bazeaza pe fapte, nu vorbe!

cip_leo a scris:iar schimbarea nu poate veni din exterior de tipul campaniilor media sau convingerilor fata in fata ci simplu din cresterea nivelului de trai care va conduce la un moment dat la cresterea nivelului de educatie ( poate al generatiilor viitoare) si la schimbarea mentalitatii.
sunt oameni care nu ca nu au iesit din tara in vreun concediu. nu au iesit din sat, oras decat maxim la Moneasa la bai.
la fel ca si alti exponenti de seama ai votului "pe dreapta" pare ca traiti intr-o lume paralela fara nici o legatura cu lumea in care traiesc cei multi. nu zice nimeni sa va pese, sa empatizati cu patura asta de jos a societatii romanesti dar nici sa nu aveti pretentia atunci cand nu face nimeni nimic pentru ei si voi cu atat mai putin, sa voteze altfel decat sunt ei construiti sa o faca.
asa este, dar totusi nu inteleg de ce unii se multumesc cu putinul, adica traiul de azi pe maine, cand pot realiza mult mai mult daca nu s-ar vinde pe un kil de faina si un litru de ulei. Iohannis a demonstrat in Sibiu ce poate sa faca. Problema e ca orice ai zice sau ai demonstra tot nu vor vota Iohannis, pentru ca e neamt, nu e ortodox etc. etc. Ii inteleg, nu ii condamn, asta este, poate peste 10-20 de ani. Eu cred ca inca nu suntem pregatiti pentru un Obama Smile sper sa ma insel

cip_leo a scris:iar cei 9 milioane care au stat acasa ofera raspunsul la cauzele starii in care traim. asta daca vreti sa-l vedeti
asa, deci sa inteleg ca ai fost la vot? Big Grin Participarea la vot e destul de mare, si e reprezentativa zic eu. Daca iasa Ponta, atunci romanii trebuie sa si-l asume, cu bune cu rele, presedintele reprezinta tara...


Mesaje în acest subiect
RE: Alegeri prezidentiale 2014 - turul II - de Xtreme - 04-11-2014, 23:41

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 2 Musafir(i)