Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2017-2018
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Daca se dovedeste ca sunt vinovati, am pus-o...sper sa fie simple speculatii, dupa declaratiile celor de la Sepsi...dar vad ca se vorbeste despre niste sume, fum fara foc mai rar....
Abureli... Toata lumea da in MESZAR, toata lumea vrea sa vina altcineva sa conduca clubul, toata lumea e specialista, cine sa vina? Parca nu am vrut sa promovam, nu asa era vorba? OK , daca e adevarat, cei vinovati trebuie sa plateasca. Oricum multi dintre noi nu meritam UTA, la o perioada mai grea din viata echipei gata, toata lumea da in club, daca eram pe primul loc nu aveai loc de ei pe stadion... NU MERITAM UTA! IMI ASUM CE ZIC! O sa incerc sa nu mai citesc site-urile, cand vezi ca toata lumea e specialista , mai ales la esecuri imi vine greata.
Degeaba, s-a dus perioada frumoasa cand toata lumea venea din pasiune pentru echipa... de acum incolo sa ne asteptam doar la SUPORTERI de rezultat,mentalitate tipic romaneasca!
aici e vorba de principii. principii pe care cei din suporter club UTA le-au solicitat celor din club a fi respectate atat inainte de momentul UTA BD cat si dupa. au fost cateva conditii puse clubului pentru folosirea numelui. cate din ele s-au respectat sau se respecta? eu unul nu dau in meszar dar nici nu pot sa cred ca astfel de lucruri s-au facut fara stirea lui. e absurd pentru ca pana la urma urmarim firul banilor. deci ori e corupt ori e prost. alta varianta nu e. din pacate
(05-10-2017, 17:57)Cristi_Arad a scris: [ -> ]Daca se va dovedi...e posibil sa nu plateasca doar anumite persoane, ci si clubul UTA. Pentru ca ce au facut, au facut in interesele clubului, lucru specificat si in comunicat.

Păi e vorba despre articolul 60, aliniatul 1 din ROAF, la fapte de corupție. Ceea ce presupune "retrogradarea primei echipe a clubului în categoria imediat inferioară". Precedentul a fost în cazul celor de la FC Argeș în 2009.
COMUNICAT 6.10.2017

Comunicatul remis în cursul zilei de 6 octombrie de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București reprezintă o nouă fază a anchetei ce a vizat clubul UTA și în luna iunie. Din punctul nostru de vedere, nu există niciun element nou.

Ne menținem categoric poziția de nevinovăție, atât a clubului cât și a persoanelor din club menționate. Cum am spus și în precedenta luare de poziție vis-a-vis de această anchetă, UTA și-a apărat întotdeauna șansele exclusiv pe teren.

Ne simțim total lezați de toate acuzațiile, deoarece aduc prejudicii de imagine grave unui brand clădit pe principiile onestității și fair-play-ului. Ne rezervăm dreptul ca, după finalizarea cazului, să-i acționăm în instanță pe cei din cauza cărora imaginea clubului a avut de suferit.

În continuare, clubul și toți angajații se pun la dispoziția anchetei, pe care o dorim cât mai repede încheiată, pentru a exonera numele UTA de orice implicare în meciul Foresta Suceava – Sepsi Sf. Gheorghe.

http://www.uta-arad.ro/stiri/comunicat-f...-2017/3924
Exact, daca se vor dovedi vinovati, se va autosesiza FRF-ul si ne va arde si pe latura sportiva.
Si cum bine zicea cip_leo...cu siguranta nu a spart Claudiu Dragan propria pusculita cu economii si apoi s-a dus de capul lui sa faca combinatii.

Interesant comunicatul clubului, par foarte siguri ca sunt curati! Sa speram ca e asa!
Cu toate astea, ar trebui ca cei vizati de ancheta sa se autosuspende sau sa fie suspendati pana isi clarifica situatia. E de bun simt elementar.
(06-10-2017, 6:49)Kidu a scris: [ -> ]Cu toate astea, ar trebui ca cei vizati de ancheta sa se autosuspende sau sa fie suspendati pana isi clarifica situatia. E de bun simt elementar.

Ai perfecta dreptate Kidule dar știm cu toții ca nu se v a întâmpla minunea asta ...Asa cum nu și au asumat responsabilitatea nici pentru eșecul transferurilor sau al jucătorilor plecați (aici ma refer la faptul ca a plecat cine nu trebuie și a rămas ala care mi a dat încredere ca luam gol cu el titular ). Dar ce știm noi suporterii de rand? Noi trebuie sa susținem echipa chiar dacă ne convine sau nu conducerea. 
Cantam și cu pandurii și CU TOȚII LA TIMIȘOARA!!!
Ne vedem duminica si apoi in cealalta duminica la movi.
(06-10-2017, 9:18)Kidu a scris: [ -> ]Ne vedem duminica si apoi in cealalta duminica la movi.
Bineînțeles ca ne vedem.... Și chiar dacă nu ne cunoaștem personal și nu îmi place caracterul tău,  îmi place logica ta și sper sa vadă și conducerea noastră draga cu ce ne batem noi capu pe forumul asta.
Cică UTA e disperată să-l aducă pe Ionuț Popa? Chiar așa???

http://m.sport.ro/liga-1/pleaca-ionut-po...-l-ia.html

După ultimele evenimente și tot circul creat de Ionuț Popa mi se pare o utopie acest articol.
Nu m-ar mira ca mizeria asta de articol sa fie comandat tocmai de Popa. Jegul asta nu mai are ce cauta la UTA.
Mai repede de Ghita, pe Popa nu cred ca-l duce capul la asa ceva!
Adevărat...mizeria asta de antrenor chiar nu are ce cauta la UTA (și nu din cauza ca le am arătat semnu "păcii" în sub cetate după baraj, iar domnii de la jandarmerie m au amenințat ca ma bat, iar gunoiul de  Popa striga sa ma amendeze) pentru simplul fapt ca este un om fără caracter și fără scrupule,  căruia ii face placere sa fie mediatizat cu circ.
Circar... Acum vrea sa dea lovitura de incepere la.meciul de duminicaSmile)))) Cum sa vina la noi dupa mistourile astea? Episodul mustațaSmile))
Derby-ul Vestului pierdut, duminică, la Timișoara a adâncit criza utistă, ce pare fără de capăt. Tresărirea de orgoliu solicitată de fani echipei în săptămâna dinaintea confruntării cu ASU Poli nu a venit, iar echipa a ieșit până și din media de 1 punct pe meci după cele 12 runde scurse din actualul campionat. În plus, UTA a rămas sub linia ce anunță retrogradarea, toată lumea din cadrul clubului fiind sub acuză: conducere, antrenori, jucători. „Ne aflăm într-o situație foarte proastă, cu siguranță nimeni nu se aștepta să ajungem aici. Depinde numai de noi dacă vom reuși să ieșim sau nu din acestă situație, deși e clar că ne va fi destul de greu. Este important în special pentru moralul nostru să ne ridicăm de pe această poziție a clasamentului. Nu pot să vorbesc despre remanieri, este un lucru care trebuie discutat la rece, nu la cald. Deocamdată, conducerea nu ne-a spus nimic înainte de meci, dar aceste discuții le vom avea cu siguranță în zilele următoare”, spunea imediat după ultimul fluier al derby-ului de pe Bega Cristi Todea, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Iar conducerea a mutat cu…pachete de prime pentru următoarele trei meciuri oficiale. Înainte de primul antrenament al săptămânii, șefii grupării fanion ai Aradului le-au comunicat jucătorilor câți bani pot câștiga dacă le înving pe Știința Miroslava și Foresta Suceava în campionat, dar și pe CS Afumați în 16-imile Cupei României. Trei victorii înseamnă 2500 de lei în buzunarul fiecărui titular, 4 puncte și succesul din Cupă valorează 2000 de lei de căciulă, iar pentru 6 puncte și eșec la Afumați, jucătorii iau câte 1500 de lei. E vorba, probabil, de ultimul gest de mărinimie din partea conducerii UTA-ei pentru un vestiar ce a clacat lamentabil până acum, iar în caz că rezultatele, de altfel premiate cu bani frumoși, nu vor fi cele așteptate se va întoarce – probabil – foaia. De menționat că primele obișnuite la victorie sunt de 600 de lei de titular acasă și 800 de lei, în deplasare.

Primul prilej de revanșă a utiștilor e sâmbătă dimineață, la Șiria, acolo unde ajunge Știința Miroslava. Nou promovata din județul Iași are exact același număr de puncte în clasamentul ligii secunde, așa că e un adevărat derby al suferinței. Apoi, miercuri, de la ora 14,30, „roș-albii” intră pe teren la Afumați pentru a încerca să-și ia biletele pentru optimile Cupei în fața ilfovenilor lui Neagu, pentru ca apoi să călătorească direct la Suceava, pentru un alt meci direct cu o codașă.

Altfel, e posibil ca UTA să nu poată aborda cu tot lotul valid aceste partide. Adili are probleme la gleznă, Scutaru la unul dintre degetele pe care a fost călcat la Timișoara, iar Cârstocea acuză dureri la mușchii inghinali, dureri care – de altfel – l-au și făcut să rateze derby-ul de duminica trecută.
http://sportarad.ro/2017/10/17/criza-ros...a-meciuri/

Deci la baietii astia, platiti peste nivelul ligii 2, care si-au batut joc cam de tot ce tine de UTA, le dam bani in plus doar ca sa-si faca treaba?
O amenda, o taiere de salarii pana depasim faza proasta nu se poate?
NU,conducerea continua sa se poarte cu manusi ,cu niste indivizi care nu merita nici prafu de pe toba ......
Ireal, frate...prime de joc pentru gloabele cu cele mai mari salarii in liga a doua...sau, mă rog, in top trei.
Zero conducere, fraților...amatorismul este acasă la el...
Incredibil! Sper să văd rapid o dezminţire. Dacă e adevărat înseamnă că actuala conducere şi-a săpat singură groapa. Nimeni nu poate accepta așa ceva, e pur și simplu o bătaie de joc la adresa suporterilor, un atentat la bunul simț.
Prima speciala sa bati pe Miroslava si Foresta?
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45