Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2017-2018
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Oameni buni, toți aveți dreptate din punctul vostru de vedere! Spre binele clubului găsiți un numitor comun, care sa mulțumească majoritatea Smile Prin dialog se pot rezolva multe, important e, sa va respectați reciproc și sa discutați la obiect fără conotații personale.

Cel care plătește, se implica, organizează... are și dreptul sa decide cum sa meargă lucrurile la UTA. Momentan acel cineva este Meszar si aparent își face bine treaba. Frumos ar fi, dacă ar răspunde la întrebările lui Kidu prin documente care atestă cum stau lucrurile cu adevărat. Chiar și fara documente, nu vad alternative mai bune fata de actuala conducere. Deci puțin respect și poate chiar susținere în demersuri ar fi ceva de bun augur.

Cu toții vrem binele UTA-ei!
Luci, o cam arzi aiurea. Cu alte cuvinte putem trece cu vederea ambiguitatile si smecheriile lui Meszar atat timp cat se fac transferuri. Da-o naibii de transparenta, da-le naibii de conditii puse in 2014!
Tocmai ca am trecut prin perioada Gio si ulterior Martian ar trebui sa fie suficient pentru a ne dori transparenta 100%.

Transferurile facute sunt utile, par ok insa aa nu uitam ca am scapat de salariile jucatorilor disponibilizati. Ok, n-o fi aceeasi suma insa nu imi spune tu mie ca transferurile astea alunga toate dubiile.
Sper să ne lămurim deseară și să mergem mai departe fără scandalul ăsta care parcă durează dintotdeauna în jurul UTA-ei, indiferent sub ce formă a fost organizat clubul.
Am ajuns in cele din urma la intalnirea de astazi desi am condus toata ziua si am ajuns la limita.
Din punctul meu de vedere pot spune ca in mare situatia s-a lamurit desi se putea evita toata situatia asta.

Am sa le iau pe rand:
1) Transferul lui Adrian Petre s-a facut de la Atletico insa in baza acelui protocol de care auzisem (astazi l-am vazut pentru prima data), castigul se imparte 50%-50% intre UTA si Atletico insa orice suma de la Atletico se poate folosi la UTA ca si creditare si ne-au fost date n exemple si sume care au fost folosite pentru plata salariilor din banii incasati de pe Dennis Man.
Tot in baza aceluiasi protocol orice procent obtinut de club la o eventuala revanzare al Petre de catre danezi, se va impartit 50-50% intre UTA si Atletico.

2) Protocolul respectiv se aplica la toti jucatorii ce vin din pepiniera Atletico. Deci si pentru Stahl, Jorza, Tanase s.a
m.d.

3) Nu am spus ca Meszar ar fi bagat banii in buzunar insa raman la parerea ca lucrurile puteau fi mai transparente si grijile astea ar fi fost risipite. Ne-am fript de atatea ori si acum suflam si-n iaurt.

4) Chiar daca sunt in dezacord, inteleg rolul Atletico in ecuatia UTA insa pe viitor Atletico trebuie inghitit cu totul de UTA, la toate grupele de copii si juniori iar Meszar poate sa isi recupereze tot ce a investit pentru ca nu e nimeni absurd, nu avem pretentia sa fie finantator, creditor, patron. El e managerul clubului si banii pe care el i-a bagat in club cand nimeni nu l-a ajutat, trebuie sa si-i recupereze.

Deocamdata atat. Daca mai e ceva ii rog pe cei prezenti sa completeze.
Doamne ajuta, multumim de Info acum cu totii impreuna alaturi de UTA!!!
Chiar daca suna ca un simplu stereotip, cu o mai buna comunicare din partea tuturor , cred ca nu ajungeam pana aici.

Sa speram ca vom reusi sa gestionam corect situatia si pe mai departe
„Mi se pare dubios cum se vrea sa se efectueze vanzarea lui Petre, sa nu zic chiar penal.“
„De povestile lui Meszar sunt satul si nu avea sens sa ma iau de el fiind cu copilul de fata pentru ca oricum o intorcea dupa cum voia el.“
„Al naibii coincidenta, al naibii maniera de transfer! Sa va fie rusine tututor celor ce capusati UTA!“

Nu am vazut niciunde scuze sau o farama de remuscare pentru cuvintele nu usoare aruncate prea usor...
Asta cu împărțiul 50%-50% între UTA și Atletico nu e ceva nou, se știa de mult. A spus-o și în an alte rânduri Meszar. Totuși întrebarea firească care vine este cât o să mai dureze așa? 5 ani? 10 ani? Mai mult? Până la un punct, dar după nu cred că mai putem continua așa.
http://sportarad.ro/2017/07/03/lucruri-l...-si-petre/

Grupa 2003 e doar pe UTA, ea rezultând din fostele grupe UTA şi Atletico. Cred că a fost cea mai mare grupă a UTA-ei existentă la momentul reînceperii din Liga a IV a.
Nu de mult am scapat de perioada grea prin care o trecut clubul, iar acum ne cream singur scandaluri, riscand ca prin aceste scandaluri sa destabilizam situatia !
Sper ca in continuare sa gestionam bine situatia pentru binele si viitorul UTA-ei !
(03-07-2017, 22:51)RudolphWST a scris: [ -> ]„Mi se pare dubios cum se vrea sa se efectueze vanzarea lui Petre, sa nu zic chiar penal.“
„De povestile lui Meszar sunt satul si nu avea sens sa ma iau de el fiind cu copilul de fata pentru ca oricum o intorcea dupa cum voia el.“
„Al naibii coincidenta, al naibii maniera de transfer! Sa va fie rusine tututor celor ce capusati UTA!“

Nu am vazut niciunde scuze sau o farama de remuscare pentru cuvintele nu usoare aruncate prea usor...

Hai sa o lasam asa.
(03-07-2017, 23:18)I 929 a scris: [ -> ]http://sportarad.ro/2017/07/03/lucruri-l...-si-petre/

Grupa 2003 e doar pe UTA, ea rezultând din fostele grupe UTA şi Atletico. Cred că a fost cea mai mare grupă a UTA-ei existentă la momentul reînceperii din Liga a IV a.

La momentul reinceperii din Liga a IV a,grupa 2000 a fost cea mai mare care a rezultat din fostele grupe de la UTA si Atletico.Oricum nu are sens sa facem comparatie intre trecutul grupelor de la UTA si ce se intampla acum la Centru de copii si juniori.As vrea sa reamintesc:Turneu Barcelona anul trecut,Turneu Kaposvar acum,Cantonament Austria la final Iulie 2017..deci,nu exista termen de comparatie!!!
Ciudata optica au fotbalistii astia. Polgar, Burla si cu Manea pretind dublarea salariului de parca cine stie ce mega-performanta au realizat.
Polgar a fost mai tot timpul accidentat.
Burla, fluctuant insa din punctul meu de vedere nu a rupt gura targului.
Manea in schimb, pamant de flori si-n plus are si gura prea mare.
In locul conducerii le dadeam un sut in fund si de maine isi cautau echipa prin judet.

Copaci in schimb e alta speta, baiatul asta a fortat nota si a vrut sa plece gratis insa nu si-a gasit fraierii. Uneori am impresia ca astia nu au nimic in cap si odata cu asta s-a cam dus si mitul jucatorilor aradeni.
Bine spus...
Un profesor 19 ani vechime are 1900 de lei
Ghinionul lui ca nu s-a facut fotbalist...dar poate mai bine sterg mesajul...
Ministrul Tineretului şi Sportului a lămurit problema Ordonanţei de Urgenţă de modificare a Legii Sportului: "Nu trebuie norme de aplicare. Am dat libertate"

Aflat în vizită de lucru la baza nautică de la Bascov, judeţul Argeş, acolo unde la sfârşitul lunii (27-30 iulie) se vor desfăşura Campionatele Mondiale de kaiac-canoe pentru juniori şi tineret, ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, a lămurit aspecte ale Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea Legii Sportului 69 / 2000.

Ordonanţa de Urgenţă privind modificarea Legii Sportului 69 / 2000, care permite autorităţilor locale să investească până la 5% din bugetul local în susţinerea sportului, încă mai prezintă neclarităţi în diferite zone ale ţării.

”Ordonanţa de Urgenţă îşi produce efecte de când a fost publicată în Monitorul Oficial. Nu trebuie norme de aplicare, există contractul de activitate sportivă. Nu avem norme de aplicare, am dat libertate unităţilor administrativ-teritoriale, Consiliilor Judeţene, Primăriilor să poată finanţa până la 5% din bugetul local, dar cu contract de activitate sportivă! Trebuie încheiat un contract între cel care finanţează şi cel care încasează”, a spus cât se poate de clar ministrul Marius Dunca.

Este nevoie însă de norme de aplicare pentru contractul de activitate sportivă? A fost următoarea întrebare pe care i-am adresat-o ministrului. ”Contractul de activitate sportivă a apărut prin ordin comun al ministrului Tineretului şi Sportului şi ministrul Muncii. Nu este nevoie de nicio normă de aplicare”, a venit răspunsul ministrului.

”Legea Sponsorizării este foarte clară, cred că şi sportul trebuie să meargă spre operatorii financiari, economici, să atragă investiţii, nu să aştepte doar ajutorul financiar de la stat”, a mai spus Marius Dunca, ministru al Tineretului şi Sportului.

În Liga 2, la Arad, Mioveni, Târgovişte, Călăraşi, Afumaţi, Satu Mare, Baloteşti, Clinceni, Miroslava, Piteşti sau Sibiu se pot da bani către echipe, însă la Oradea, Brăila, Suceava sau Timişoara nu se poate sau nu se vrea alocarea de finanţe, în principiu de teama controalelor de la Curtea de Conturi.
http://liga2.prosport.ro/seria-1/campion...e-16569552
Se pare ca Burla este dorit de Voluntari sub forma de imprumut, sunt curios daca ii va mai sta mintea la UTA in anul competitional in care cu siguranta avem nevoie ca toti jucatorii nostri sa fie 100% cu mintea conectata pt. a promova in prima liga!
Miron a semnat pe 3 ani cu Sepsi Sf.Gheorghe...
bravo lui, cu Grahovac in poarta n-o sa ii simtim lipsa...
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45