Victorii pentru ambele echipe de juniori, Elite U17 și U19

/media/stiri/0/3/653/big/untitled-4216.jpg

Pe o vreme urâtă, echipa Under 17 a clubului nostru a câștigat cu 1-0 partida de la Deva, împotriva Centrului de Excelență. Golul a fost marcat în minutul 54 de Sergiu Sabău. Prin acest rezultat, UTA U17 a egalat liderul campionatului, Ardealul Cluj.

În cealaltă partidă, la Satu Mare, jucătorii sub 19 ani au câștigat la masa verde din cauză că echipa gazdă nu a avut medic. 

Cum doar partida de la Deva s-a jucat pe teren, vă prezentam formația folosită de Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Alexandru Țamboi: Zamfir - Deliman, Sabău, Onuțan, Frai, T. Bodri, Obrad, L. Bodri, Gruiescu, Pectuț, Faur. Au mai jucat: Stan, Boștină, Covaci, Toda.

”Meciul a fost destul de echilibrat, desfășurat în condiții vitrege pentru fotbal. Ploaie rece însoțită de un vânt urât care a bătut o repriză contra noastră și ne-a îngreunat jocul. Ne-am creat multe situații și prin Luca Bodri și Obrad, ratări singuri cu portarul, iar Petcuț a nimerit bara. După numărul de ocazii, victoria este sută la sută meritată” a declarat Costel Bogoșel.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 31-08-2019,    Meciul urmator

VS

31-08-2019 11:00

Stadion: "Motorul"

Parteneri