Utiștii s-au destins în compania Podgoriei Ghioroc

/media/stiri/0/3/937/big/ghioroc_uta.jpg

Cristi Todea a ”colorat” ciclul de pregătire al derby-ului de duminică printr-un amical disputat, în această după-amiază, în fieful Podgoriei Ghioroc. Trupa din Liga a V-a a fost condusă din teren de fostul fundaș al UTA-ei din perioada anii 90-2000, Costel Bogoșel, în prezent antrenor la UTA U19.

A fost ocazia pentru utiști să-și regleze angrenajul, iar veștile bune au apărut din partea juniorilor Ionuț Tănase și Victor Prună, amândoi prezenți într-un meci după perioade destul de lungi de accidentare. S-a remarcat și canadianul Boakai, autor al unei ”duble”.

Pentru statistică, a fost 10-0, cu goluri marcate de Toma, Curtuiuș, Asani, Cârstocea, Boakai (2), Hlistei, Prună, Manea și Păcurar. La comanda lui Todea a fost aproape tot efectivul, minus Florea – menajat, Stahl și Burlă – ultimii doi s-au antrenat separat.

Primul act a fost abordat de UTA în formula: Grahovac – Adili, Iuga, Ciucă, Asani – Tănase, Cârstocea – Strătilă, Toma, Buleică – Curtuiuș. A doua parte: Barna – Manea, Scutaru, Filaret, Dinculescu – Polgar, Jorza – Păcurar, Prună, Hlistei – Boakai.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri