UTA Under 17 e prima în seria vestică și după derby-ul cu Ardealul! ”Victorie mai mult decât meritată”

/media/stiri/0/4/136/big/IMG_0834.jpg

Victorie importantă reușită astăzi de băieții lui Sandu Gaica și Adrian Ungur în fața celor de la Ardealul Cluj.

Utiștii au pornit ”cu handicap” în meci, vizitatorii au luat conducerea după o deviere nefericită a lui Haloș în propria poartă (2), după o lovitură de colț. ”Toate cele 8 goluri primite de noi până acum au venit din faze fixe, lovituri libere, lovituri de pedeapsă sau lovituri de colț”, remarca Gaica după meci.

Treptat, roș-albii au revenit au revenit și au început să-și facă jocul obișnuit. S-a intrat cu 0-1 la pauză, cu arădenii presându-și tot mai tare adversarii și trecând foarte aproape de gol în câteva rânduri.

Egalarea a venit la zece minute de la startul actului doi, grație ”decarului” Dumitru Isac, apoi David Miculescu a semnat meritatul gol de 2-1 dintr-un penalty corect acordat de arbitrul Mugurel Vărzan. Clujenii au încercat, spre final, să echilibreze scorul, însă defensivă arădeană a rezolvat bine, așa că ultimul fluier i-a regăsit pe roș-albi fericiți că sunt în continuare primii în seria vestică și, de-acum, la 6 puncte în fața Ardealului.

”Victoria e mai mult decât meritată. Am avut ocazii foarte multe. Jocul a suferit în unele momente, dar mai multe au fost momentele foarte bune. Iar ocazii am avut foarte multe, dacă marcam de trei ori până la pauză, era liniște. Copiii au muncit, și-au dat seama că pot să întoarcă rezultatul contra unei echipe care se bazează numai pe minge lungă și faze fixe. Urmează deplasarea de la ”Mihai Georgescu”, dar mai sunt încă trei jocuri, pe care le tratăm serios. Ne-am fi dorit să nu primim gol acasă, dar nu s-a întâmplat”, a punctat Gaica.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri