UTA U19 - Gaz Metan Mediaș 1-0

/media/stiri/0/3/615/big/IMG_1719.jpg

Astăzi s-a disputat etapa cu numărul XVIII în Liga Elitelor, atât pentru Under 19, cât și pentru Under 17. Primii care au intrat pe terenul din Sânnicolau Mic au fost cei de la UTA U19, care au primit vizita echipei Gaz Metan Mediaș. Deși au dominat partida, arădenii au reușit să marcheze o singură dată, suficient cât să își asigure cele trei puncte. Golul a venit în finalul primei reprize și a fost marcat de Mager

Antrenorul Dan Oprescu, cel care face echipă pe banca tehnică alături de Cristi Păcurar, Adrian Ungur și Vasile Sin, a început meciul cu Mara - Iova, Savin, Rogojan, Revesz, Pop, Brănișteanu, Mager, Vasile, Mandache, Țurcanu. Pe parcurs au mai intrat: Curta, Lezeu, Marica.

„Un joc nu prea grozav, se pare că din nou starea gazonului și vântul și-au pus amprenta asupra calității jocului. Dar pe de altă parte trebuie să recunoaștem că sunt și câțiva jucători care sunt ieșiți din formă. Important este că până la urmă am câștigat cele trei puncte și ne gândim la jocul din Cupă cu CFR Cluj, care pentru noi este foarte important, fiind obiectivul principal al acestei echipe”, au fost cuvintele lui Dan Oprescu la finalul întâlnirii. 

 

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 24-08-2019,    Meciul urmator

VS

24-08-2019 11:00

Stadion:

Parteneri