UTA U19 a câștigat cu 5-2 la Arieșul Turda

/media/stiri/0/3/951/big/IMG_7304.jpg

Juniorii Under19 ai clubului nostru au câștigat ieri, la Arieșul Turda, cu 5-2. Partida a contat pentru etapa a doua din Campionatul Național Under 19. Cei care au marcat pentru arădeni au fost Nagy, Bodri T, Stan, și Țuța plus un autogol al gazdelor.

„Eu zic că rezultatul a fost echitabil, deși prima repriză a fost mai anostă din partea noastră. Ne-am complicat singuri, am pierdut o minge în careu și am luat gol încă din minutul cinci. Până la pauză am întors la 2-1. În a doua repriză nu s-a mai pus problema, a fost repriza noastră. E un meci care trebuia câștigat pentru că sistemul de calificare la turneul final este complicat la republicani. Jucătorii au început să înțeleagă că azi pot fi la republicani și mâine la Liga 2 sau Liga 4. Ei trebuie să joace cât mai bine, să fie la dispoziție oricând la echipa mare” au fost cuvintele lui Mihai Petcuț după această partidă.

UTA a început meciul cu: Creța - Frai, Sabău, Onuțan, Stan, Țuța, Bodri T., Obrad, Laza, Petcuț, Nagy. A mai juact: Debre

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 22-02-2020,    Meciul urmator

VS

22-02-2020 11:00

Stadion: Municipal - Miercurea Ciuc

Parteneri